Intervju

SIMSKRYSTALLEN HAR INTERVJUET ILAN ESHKERI!

Skrevet av: Simon Ekren Gravvold & Marcus Jacobsen.

We have chosen to add an English version of the questions so you can read his answers without problems if you are English!
>
English version <

Vi i Simskrystallen har fått den ære av å kunne intervjue det musikalske geniet Ilan Eshkeri.

Hvem er Ilan Eshkeri?

Foto: Facebook
Ilan Eshkeri. Musikkskaper for The sims 4 Foto: Facebooksiden til Ilan Eshkeri

Ilan er personen bak den flotte musikken i The Sims 4. Han er en travel mann med masse på sin agenda, så han hadde dessverre ikke mulighet til å besvare alle spørsmålene vi ønsket, men vi er allikevel svært glad for at han tok seg tid til å svare på noen av spørsmålene han mottok av oss.

Vi har valgt å legge inn engelsk versjon av spørsmålene også, sånn at man kan lese svarene hans, uten problemer, dersom man er engelsk!

Når begynte du å lage musikk?
Jeg lærte å spille fiolin da jeg var fire, men hver gang jeg

lærte meg et nytt stykke, fikk jeg lyst til å endre notene. Det var en slags synestesi, i mitt tilfelle at jeg følte en kraftig forbindelse mellom noter og farger.  Så på en måte har jeg komponert musikk fra samme øyeblikk som jeg begynte å lære å spille.

Hvordan fikk du jobben med å lage musikk til The Sims 4?
Gjengen som lagde The Sims hadde hørt noe av det jeg hadde laget, så de ringte meg og spurte om jeg var interessert. Jeg digger utgangspunktet for spillet, det handler om

nettfellesskap og har en helt unik spillverden, så jeg var begeistret for å få bli en del av The Sims-universet.

 

Når du lager en låt til en ny utvidelsespakke, får du noen hint eller tips eller får vite sjangeren, eller sier de at du skal lage noe til en spesifikk utvidelse, for eksempel «The Sims 4 Vampyrer»?
Jeg får vite alt de har å fortelle, og så diskuterer vi hva slags musikkstil vi vil ha i forbindelse med stemningen og stilen til den nye pakken.

Å lage åtte forskjellige versjoner av samme låt er noe nytt i The Sims. 
– Hvordan er det å lage en låt på åtte forskjellige måter som skal passe til og være unik for hver utvidelse?
Det er superkult! Jeg liker det vi kaller låtvarianter med lav intensitet. Disse krever at jeg lager arrangementer til for eksempel en strykekvartett, en sologitar eller et annet soloinstrument, og det er alltid en interessant
utfordring.

Hvor henter du inspirasjon til låtene?
Noen ganger er det lettere enn andre ganger.
Hvis det for eksempel er til Vampyrer, er det bestemte stiler og instrumenter som åpenbart passer inn, som kirkeorgel. Men jeg prøver alltid å tenke meg at jeg lever i The Sims, og så forestiller jeg meg hva slags musikk simmene kan ha i hodet.

Spiller du The Sims selv? Og hvis du gjør det eller har gjort det, hva er det beste minnet ditt fra spillet?
Jeg spilte The Sims en kort periode. Det var kjempegøy, men jeg er usikker på om jeg skal fortelle hva jeg gjorde i spillet…..?

 

 

Bidragsytere til dette intervjuet:
Alexandra Dorthea Kooistra Ejme, Simon Ekren Gravvold, Marie Iversen Bjørn, Elene Hals Moran, Marcus Jacobsen, Sunniva Helena Bjerkmo, Anette Bråten, Tore Sand.
—-
Oversatt til Norsk av: Sandinsky Productions.

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje