Nyheter,  Rykter,  The Sims 4

The sims 4 – Spekulasjon; Kommer hester til The Sims 4?

OBSOBS: DETTE ER BARE EN SPEKULASJON. INGENTING ER BEKREFTET.

I Januar 2017, når våre kjære småbarn kom til The Sims 4, ble det oppdaget noen interessante koder om at katter, hunder og hester kommer til spillet. Etter vi fant ut av dette var det kun noen få koder for noen dyr, mens en god del koder om hunder og katter.

Nå ser det ut til at det har kommet flere referanser for hester i den nye oppdateringen. Cheescaeks har funnet nye koder som referer til animasjoner, interaksjoner og bevegelser som kanskje ikke har vært tilstede i spillkodene før. Det er også referanser knyttet til animasjoner mellom en sim, og en hest.

En annen ting som er interessant, i den siste livestreamen til The Sims, når de streamet om Magiens rike, gikk SimGuruRomeo over en ny feminin topp som kommer med pakken. Når han nevnte at toppen «ser litt om som et outfit for en rytter», kikket SimGuruNinja hard på han, før de fortsatte å le det vekk med «vi kommer ikke til å gå dit). Du kan se dette øyeblikket i livestreamen under her (Gå til 12.45 på tiden).

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Helle
Helle
Gjest
8. juni 2023 15:42

Jeg håper veldig på at det kommer nye dyr som hester i spillet. Det hadde også vært gøy om det kunne komme biler som man kunne få kjøre skill. Tenåringer kunne for eksempel øvekjøre. Å bilmekaniker kunne vært en jobb og en skill. Dette er bare en ide som kom til meg da.

Anita Sæther
Anita Sæther
Gjest
19. desember 2021 16:54

Når kommer det hester på The sims 4??

4
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje