Nyheter,  The Sims 4

MULIG LEKKASJE: Kommer The Sims 4 – universitet i November?

OBSOBS: DETTE ER IKKE BEKREFTET AV EA, MEN DET ER EN MULIG LEKKASJE. VI KAN IKKE VÆRE SIKRE FØR EA SELV BEKREFTER.

Det ser ut til at simmere gruner fordi det endelig er blitt hørt at vi vil ha universitet. En ansatt fra en spillside, @christophuck har postet et bildet hvor det ser ut til at spillsiden har info om neste utvidelsespakke for The Sims 4, og når den lanseres. Bildet viser The Sims 4 EP 8 (utvidelsespakke 8) – hvor man også ser TS 4 – universitet og når lanseringsdatoen er satt, 15 November 2019.

Det er stor sannsynlighet for at denne lekasjen er sann, med tanke på all informasjon som har kommet de siste månedene som har hintet mot utvidelsespakken som kommer i år.

Først fikk vi informsjon fra EA med at de kommer med en ny utvidelsespakken i slutten av året. Dette kan vel sies at det bekrefter lekasjen med tanke på at lanseringsdatoen er satt til 15 November 2019 – i følge bildet over.

Da er spørsmålet: Er det faktisk universitetet som kommer i slutten av året? Vi venter på en teaser fra EA! Vi vil komme med fortløpende oppdatering når vi vet mer.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje