Nyheter,  Offisiell blogg,  The Sims 4

Blog: Simskaperen og animasjoner

The Sims 4 har kanskje den kraftigste figureditoren i noe spill. Dette verktøyet gir deg masse innhold som kan tilpasses, som for eksempel fysisk utseende. Du kan gjøre simmen din tynn som en strek eller stor som en sumobryter. Nesene kan være svære eller bitte små, krokete eller rette, brede eller smale. Munnene kan beveges rundt i ansiktet. Hodet til en sim kan skvises eller strekkes, det er opptil deg.

Selv om all denne variasjonen er fantastisk, skaper den også en stor utfordring når det gjelder animasjoner:

Tenk deg at du lager en animasjon der simmene plasserer hendene på hoftene. I animasjonen har hånden en definert plass, omtrent en meter over bakken og 30 cm ut fra midten av simmen. Problemet er at hoftene på en sumobrytersim vil være mye lenger ut enn der hoften til en tynnere sim vil være. Så når simmene spiller av denne animasjonen, vil hånden kunne bli skjult inne i kroppen:

TS4_idlesim_Animation_Blog_v1

Bilde A over viser en uvirksom animasjon på en tynn sim. Bilde B viser hva det ville sett ut som hvis vi bare spilte As animasjon på B uten justering. Bilde C viser den korrigerte versjonen som The Sims 4 lager automatisk.

I og med at simskaperen tillater så…

> Les hele innlegget inne på ts.no

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje