Offisiell blogg

Slik styrker The Sims og partnere mangfold og representasjon innen spilling

Inkludering er en av hovedverdiene våre her i Maxis. Vi vet at inkludering er viktig, og vi har som mål at alle skal føle seg representert – ikke bare i spillene våre, men også i hvordan vi jobber. Det er en del av selve kulturen i studioet vårt.

Så da vi fikk muligheten til å jobbe med både det legendariske skjønnhetsmerket Dark & Lovely og den multi-prisvinnende spillinnholdsskaperen og likestillingsforkjemperen Danielle «Ebonix» Udogaranya, grep vi sjansen umiddelbart. Resultatet er «Play in Color», en kampanje og dokumentar som retter søkelyset mot viktigheten av autentisk representasjon innen spilling.

I store deler av dataspillindustriens historie har autentisk representasjon og framstilling av melaninrike folk og andre marginaliserte grupper vært betydelig underrepresentert. Disse gruppene har utgjort en betydelig del av spillsamfunnet helt fra begynnelsen, men især svarte frisyrer har ofte vært dramatisk underrepresentert i spill.

Her i Maxis har vi vært takknemlige for muligheten til å bidra til å gjøre fremskritt mot bedre representasjon gjennom utgivelser i spill. Dette inkluderer hudalternativer for vitiligo; oppdateringer av innbyggere ved å inkludere ulike bakgrunner, regionale trekk og hudfarger for å matche historien deres; og samarbeid med vårt omfattende fellesskap av talentfulle skapere. Oppdateringene våre gir spillere av The Sims ressursene til å lage karakterer som ser ut som dem selv og fortelle historier som gjenspeiler de virkelige opplevelsene deres – men det er fremdeles stor plass til forbedringer.

Derfor er vi så glade for å samarbeide med Dark & Lovely og Ebonix for å rette fokus mot både framdriften som gjøres, og behovet for kontinuerlig forbedring. Til å begynne med støtter vi partnerne våre med lanseringen av denne kampanjen, som inkluderer en dokumentarvideo som løfter frem stemmene til Ebonix, The Sims 4-teammedlemmene Anna Huerta (senior kreativ leder) og Kaelah Smallwood (assisterende produsent), og Taireek Simms fra Dark & Lovely-teamet som alle bidrar til disse fremskrittene. Ta en titt:

I tillegg, etter å ha bygget videre på tidligere samarbeid med Ebonix om innhold i spillet, som hudfarger og neglealternativer, jobber vi med hårekspertene i Dark & Lovely for å introdusere 24 fargekombinasjoner for to eksisterende frisyrer i april 2024, inspirert av selskapets nyeste «Immersive Bolds»-fargekolleksjon.

Så introduserer vi en ny dreadlocks-frisyre som gratis innhold, også utviklet i samarbeid med Dark & Lovely og tilgjengelig for spillere i juli 2024.

«Ebonix har banet vei mot større representasjon i The Sims gjennom mange år med engasjement og arbeid, fra det første plagget hun laget, en dashiki, til hennes mange varierte og detaljerte frisyrer som hun har delt med fellesskapet», forteller Anna Huerta, senior kreativ leder for The Sims 4. «Vi gleder oss til å jobbe sammen igjen og ha henne som en viktig del av denne kampanjen, hvor vi viser frem og tar til orde for viktigheten av svarte frisyrer, i våre virtuelle verdener så vel som den ekte.»

Vi er også svært begeistret over å ha med en av våre egne The Sims 4-utviklere i kampanjen. Kaelahs introduksjon til spillindustrien var ved å lage modifikasjoner for The Sims som spiller. «Fra å være veldig involvert i The Sims-fellesskapet», forteller hun, «begynte jeg å legge merke til at det var ting fans ba om, som virkelig ville få hele grupper av folk til å føle seg bedre representert – så jeg bestemte meg for å finne ut av hvordan man kunne gjøre det!»

Det var selvsagt ikke en enkel prosess. Ikke bare måtte Kaelah lære seg selv å lage modifikasjoner, men hun måtte også overvinne de praktiske resultatene av den tidligere nevnte mangelen på representasjon i industrien. «Da jeg vokste opp, tenkte jeg alltid at det ville vært fantastisk å jobbe med dataspill», sier hun, «men jeg trodde egentlig aldri det var mulig for meg, siden det var få i spillbransjen som så ut som meg. Å se den mangfoldige gruppen modifikasjonsskapere for The Sims fikk det til endelig å virke mulig.»

Et bemerkelsesverdig medlem av den gruppen var faktisk Ebonix selv. «Danis modifikasjoner var noen av de første jeg lastet ned!» sier Kaelah. «På den tiden var det ikke mange frisyrer i spillet som jeg følte en tilknytning til, men modifikasjonene hennes lot unge simmer ha de samme små twistene og flettene som jeg hadde da jeg vokste opp – noe som er et viktig steg for representasjon.»

Nå kan hun fortsette arbeidet med representasjon i selve Sims-teamet. «Jeg begynte å lage modifikasjoner», sier hun, «kun fordi jeg ønsket å bidra med mer mangfold og inkludering i spillet. Så det er veldig viktig for meg å sørge for at The Sims jobber aktivt for å bringe mangfold og inkludering til alle spillere.»

Selvsagt er dette arbeidet pågående. Vi kommer aldri til å nå et punkt der vi sier «Mangfold oppnådd!». Vi vil fortsette å forbedre oss på alle måter vi kan. «I hvert trinn i prosessen tenker vi på hvordan vi kan gjøre spillet mer inkluderende og mangfoldig», sier Kaelah. «Fordi alle burde kunne se seg selv i simmene sine.»

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje