Offisiell blogg,  The Sims 4

Maxis: Å skape en mer inkluderende spillopplevelse

Phillip Ring, produksjonsleder for The Sims 4, deler noen erfaringer fra Maxis-teamet om utvikling av MLI-innhold.

Phillip Ring: Produksjonsleder for The Sims 4.
Produksjonsleder for The Sims 4, Phillip Ring. Foto: Electronic Arts.

En melding fra Phillip Ring, produksjonsleder for The Sims 4 hos Maxis, Electronic Arts

Nylig delte jeg en tale på Game Developers Conference (GDC) med ledere i bransjen vår kalt «’The Sims’: Prosess og lærdom for utvikling av MLI-innhold» (Mangfold, Likestilling, Inkludering) som diskuterer hvordan Maxis (EA-studioet bak The Sims™) jobber for å skape en inkluderende spillopplevelse, og trinnene vi tar for å sikre at The Sims nøyaktig reflekterer de mangfoldige historiene til spillerne våre. Det var en spennende opplevelse å dele våre funn med et så lidenskapelig publikum som var ivrige etter å gjøre spillene sine mer mangfoldige!

Simmere er blant de mest mangfoldige gruppene i bransjen, og reflekterer mangfoldet i befolkningen på verdensbasis. En Maxis-undersøkelse fra 2022 av over 18 000 spillere konkluderte med at mer enn 38 prosent av publikummet vårt består av personer som identifiserer seg som melaninrike personer, noe som er høyere enn det amerikanske landsgjennomsnittet på 27 prosent. Undersøkelsen viste også at 43 prosent av spillerne er medlemmer av LHBTQIA+-samfunnet, sammenlignet med det amerikanske landsgjennomsnittet på 9 prosent. På vår side har vi bevisst satt sammen et kreativt team og et nettverk av partnere som reflekterer vårt mangfoldige fellesskap av spillere i enhver kreativ diskusjon.

Spill er et utrolig unikt medium for selvutfoldelse, og The Sims er intet unntak. Som et studio bestående av mangfoldige kreative individer, etterstreber vi at alle skal føle seg representert i The Sims. Etter hvert som vi dikter opp, utvikler og implementerer nye opplevelser som vi bringer til spillerne, ønsker vi å fortsette å bygge et team som forstår historiene spillerne forteller i spillet, og skaper en engasjerende opplevelse for simmere fra underrepresenterte grupper med autentisitet i fokus.

Åpen kommunikasjon og samarbeid er nøkkelen til å oppnå inkludering.
MANGFOLD: Åpen kommunikasjon og samarbeid er nøkkelen for å oppnå inkludering.

Vi bruker hver en mulighet til å anerkjenne implikasjonene av funksjonene i The Sims og involvere alle deler av teamet og partnerne våre i disse samtalene. Vi inviterer aktivt skapere som allerede lager mangfoldig innhold til spillet for å bidra til disse samtalene og involvere dem i utviklingsprosessen. Oppriktige diskusjoner med spillerne våre, It Gets Better Project og GLAAD var vesentlige i integreringen av pronomen i figurtilpasningene våre, en viktig funksjon i spillet, slik at ikke-binære simmere kunne uttrykke identiteten sin på meningsfullt vis. Hudfargeoppdateringen vår, som inkluderte fargeprøver og verdiglidebrytere og låste opp tusenvis av tilpasningsalternativer, var resultatet av svært informative samtaler med skapere. Vi gjør denne innsatsen fordi vi er opptatt av å lage funksjoner ALLE simmere kommer til å elske, og vi ønsker å gjøre det riktig.

Vi vet at det fortsatt er arbeid som må gjøres, og vi vet at vi ikke kan gjøre det alene. Hos Maxis mener vi at et mangfoldig og inkluderende team fører til bedre spill, og vi er opptatt av å skape et miljø der alle stemmer blir hørt og verdsatt. Vi er stolte over å ha et globalt team, slik at vi kan utvikle perspektivet vårt og forbedre måten vi utvikler The Sims på. Etter hvert som verden og vår forståelse av mangfold, likestilling og inkludering fortsetter å utvikle seg, er vi ivrige etter å lære og vokse. Selv om vi kanskje ikke alltid gjør alt perfekt, kommer vi til å prøve å tilby simmere opplevelser de kan være stolte av, og som på en autentisk måte gjenspeiler opplevelsene deres.

Finn ut mer om vår filosofi, kultur og muligheter på nettsiden vår – vi gleder oss til å bygge videre med deg!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje