Nyheter,  Offisiell blogg

Gjenoppdag dine røtter med The Sims 4


Hei, alle simmere!

Det er på tide å puste dypt – du er hjemme! Fra et idyllisk plantelekehus som passer for enhver hageelsker til en kjellerplass full av elskede møbler som har gått i arv gjennom årene, nå er det perfekte tidspunktet for å flykte fra den travle verdenen i The Sims™ 4.

Med The Sims 4 Planteparadis-settet* og Kjellerfunn-settet*, vil spillere ha muligheten til å skape velkjente rom som er lyse, åpne og full av grønne planter, eller fylt med møbler og sentimentale dekorasjoner.

Gjør deg klar til å designe rom som føles som hjemme!

Et plantelekehus for enhver hageelsker

Med The Sims™ 4 Planteparadis-settet* kan du skape et sted hvor simmene dine kan ha litt kvalitetstid blant planter. Enten de elsker å se på de rolige grønne omgivelsene eller å organisere det perfekte drivhuset, kan du bruke vinduspaneler og dører til å bygge et lyst og fredfullt tilfluktssted der simmene dine kan kose seg.

Fra å jobbe seg gjennom et rotete drivhus til å slappe av alene blant de grønne bladene, har Planteparadis-settet*, noe for enhver simmer med eller uten grønne fingre i det nye, dedikerte planteparadiset.

Simmene kan designe drømmedrivhuset med vakre vinduspaneler og -dører som passer sømløst sammen. I drivhuset kan simmene dekorere med en mengde hagegjenstander, inkludert startfrøplanter, potterstabler, et plantebord, hengende blomsterkurver og mer.

Finn din trøst i arvede og velkjente ting.

Med The Sims 4 Kjellerfunn-settet* oppmuntres simmerne til å skape det klassiske «hand-me-down» kjellerrommet, og utfordrer simmerne til å avvike fra det uplettede og omfavne det uperfekte med skitne og gamle dekorasjoner. Fra bestemors gamle og slitte møbler til ting du finner på loppemarkedet, har hvert stykke en historie og potensial for et nytt liv.

Simmene kan reise hjem og slappe av på favorittplassen sin på slitte, opprevne og elskede stoler eller sofaer fra fortiden. Livet er for å leve – og simmene kan gå nedover minneveien med en melkekasse med vinylplater, gamle trofeer og familiebilder, slitte kofferter og mer.

Fra flekker til smuss og hverdagsslitasje, det er komfort i det slitte, som er gått i arv etter mange år med bruk og kjærlighet. Gjenstander som en eldre TV-modell (fortsatt brukbar, men kanskje ikke i sin beste alder) og støvete pyntegjenstander legger til den skitne stemningen i rommet, med disse velbrukte tingene som skaper en komfortabel kjeller.

Både Planteparadis-settet* og Kjellerfunn-settet* blir tilgjengelig 20. April på PC via EA app™, Mac® via Origin, Epic Games Store og Steam®, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation®4 og PlayStation®5.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje