Nyheter

The Sims 4 Snøparadis: Bli følelsesmessig oppmerksom og øke følelser.

Presentert av EA Game Changers.

The Sims 4 Snøparadis pakken lar simmene dine komme inn i tilstanden zen og endrer følelsene deres som du velger!

Å bli følelsesmessig oppmerksom er en prosess som vanligvis varer i en eller to simsdager, avhengig av hvor mye tid du planlegger å bruke på å skjemme bort simmene dine og distrahere dem fra stressende aktiviteter.

Det er flere måter du kan gå inn i den følelsesmessige oppmerksomme tilstanden, slik at du kan øke følelser. Du må imidlertid først nå første steget for å bli følelsesmessig oppmerksom. En av de beste måtene vi oppdaget for å nå den første følelsesmessige oppmerksom-tilstanden er å ta en meditativ tur på en av turstiene.

Det kan ta mer enn en tur for å nå det første nivået av følelsesmessig oppmerksomhet tilstanden. Noe som kan øke vanskeligheten din, er vesener som kan gyte under turen, så sørg for at du har med Anti-Insektsspray i utstyrslisten din før du går på tur!

Du vet at simmen din har nådd det første nivået av å bli følelsesmessig oppmerksomhet ved å få den glitrende nye «følelsesmessig oppmerksom» humørelementet som er verd +4 fine poeng. Imidlertid stopper ikke slipingen for å slappe av der.

Å nå den endelige tilstanden av å være følelsesmessig oppmerksom tar litt tid og forskjellige aktiviteter. For eksempel, mens du er på første nivå i denne tilstanden, må du gjøre aktiviteter som å male, slappe av i en varmekilde, fiske eller gå på minnerike turer – som er en ny selvinteraksjon som du låser opp mens du er på den første emosjonelle oppmerksomme nivået.

Hvis du har The Sims 4 En Dag På Spa pakken installert, vil du også kunne hjelpe deg med å utvikle den følelsesmessige oppmerksomheten gjennom massasje og andre spa-aktiviteter!

Vi har fått simmene våre til å gjøre nesten alle disse tingene fordi det egentlig ikke er så lett å låse opp det endelige nivået.

Totalt tok det kanskje 6 til 8 simtimer med avslappende aktiviteter før simmen hadde nådd det fullstendige følelsesmessige tilstanden. Du vil vite at simmen din har nådd det nivået etter at deres «følelsesmessige oppmerksomhet»-humørelementet har gått videre til +10 «kontrollerte følelser» glad buff.

Denne tilstanden låser opp muligheten til å øke følelser! For å gjøre det, klikk på simmen din og velg alternativet «Bølge følelser». Derfra kan du velge mellom alle de 15 forskjellige emosjonelle tilstandene.

Interaksjonene har forskjellige navn sammenlignet med deres følesesmessige tilstand. Imidlertid vil de fargede ikonene til venstre hjelpe deg med å bestemme følelsene du vil ha! Det er 15 stk å velge mellom:

  • Raseri. (Veldig sint)
  • Ekstatisk. (Veldig glad)
  • Deprimert. (Veldig trist)
  • Forvirret. (DAZED)
  • Sentrert. (Veldig fokusert)
  • Kan ikke fokusere. (Veldig ubehagelig)
  • Modig. (Veldig selvsikker)
  • Apati. (Kjedelig)
  • Tid for moro skyld. (Veldig leken)
  • Skammelig. (Veldig flau)
  • Klar for handling. (Veldig energisk)
  • Lidenskap. (Veldig flørtete)
  • På kanten. (Spent)
  • Oppfinnsomhet. (Veldig inspirert)

Årsaken til at vi har satt de fleste følelsene i superlativ tilstand, fordi den økte følelsen du velger vil gi en sterk +4 buff som varer i 12 timer.

Du vil ikke kunne velge en følelse igjen etter at du har valgt den første, med mindre du bestemmer deg for å starte din følelsesmessige oppmerksomhets reise igjen.

Vær oppmerksom på at hvis simmen din allerede har noen positive (eller negative) humørelementer på forhånd, vil de bidra til superlativet til simmens emosjonelle tilstand, med tanke på at den økte følelsesmessige tilstanden er veldig sterk, kan de bidra til å gjøre simmen din hysterisk, flauhet eller rasende – noe som kan føre til død fra latter, forlegenhet eller simme!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje