Nyheter,  Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

The Sims 4; Magiens Rike – Frendedyr-guide.

Presentert av EA Game Changers.

En av de mange nye funksjonene i The Sims 4 Magiens Rike er muligheten til at simmen din kan ha et frendedyr.
Den enkleste veien for simmen til og å skaffe seg frendedyr er og besøke Magiker Smuget i Magiens Rike, der kan du finne utvalgte frendedyr som du kan kjøpe. Du vil vanligvis finne 3 stk per gang du besøker og de vil endre seg fra gang til gang.

Det er også et par andre måter du også kan få Frendedyr. Dette kan gjøres ved å søke etter «TOEMS» eller ved å finne visse dueller.

Bindene frendedyr.
Når du har funnet ønsket Frendedyr i simmens inventar, vil du ganske enkelt kunne klikke på den og velge alternativet ‘bind Frendedyr’. Når du har gjort dette, blir du bedt om å navngi Frendedyr. DU kan enten beholde standardnavnet som er gitt eller velge et eget navn.


Hvis du ikke er fornøyd med frendedyret sitt navn når du først har navngitt dem eller bare har lyst på et annet navn, kan du endre navnet ved å gå inn på frendedyr menyen og velge ‘Gi nytt navn til frendedyr’.

Tilkalling av frendedyr.
Det er utrolig enkelt å tilkalle frendedyr! Bare klikk på simmen din, velg undermenyen ‘Magi’, etterfulgt av frendedyr-menyen. Du vil da bli presentert med en popup-boks som lar deg velge hvilken som helst frendedyr som simmen din har bundet til dem.

Hvis du uansett årsak ønsker å koble deg fra en frendedyr, kan du bare gå til frendedyr-menyen og velge ‘løsne’ (koble fra?). Valgt frendedyr deretter returnere til sims-inventaret ditt, der du kan binde deg med det frendedyret igjen eller plassere deg i verdenen.

Typer frendedyr.
Totalt er det 11 forskjellige typer frendedyr som simmen din kan ha, men du kan ha mer enn en av de samme typene også.

  • Vanlige frendedyr.
    Fe – §100
    Ravn – §100
    Sixam Ugle – §100
    Kaninflue – §250

  • Mindre vanlige frendedyr.
    Drage – §250
    Glødefrosk – §250
    Den buttnesede vampyrflaggermus – §250
    Forhekset dukke – §250

  • Sjelden frendedyr.
    Føniks – §500
    Hodeskalle – §500
    Veilds – §777

Frendedyr og ‘Katter & Hunder’.
Hvis du tilfeldigvis eier The Sims 4; Katter og Hunder, kan du også binde katten eller hunden din til deg som et frendedyr! Alt du trenger å gjøre er å klikke på kjæledyret ditt, gå på ‘Magi’-menyen og du vil få muligheten til å ‘Binde kjæledyr som frendedyr’. Når du har gjort det, kan du tilkalle katten eller hunden din på samme måte som vanlig frendedyr.

Du vil legge merke til at katten eller hunden din vil ha en svak glittring/glød til dem nå, og du kan også sende dem på spesielle foredling eventyr for å samle magiske gjenstander, noe du normalt ikke kan gjøre.


Når du sender en katt eller hunde-frendedyr på foredlings eventyr, vil de forlate hjemmepartiet i flere timer før de kommer tilbake med det de har oppdaget. Selvfølgelig, å være bunden til din egen katt eller hund betyr at det er mange muligheter for hva slags frendedyr du kan ha. Hvis du står fast med idèer, hvorfor ikke ta inspirasjon fra noen andre kjente magiske skapninger!

Frendedyr-fakta!

  • Frendedyr kan beskytte simmene dine fra døden, men ikke forvent at de gjør det hele tiden. Det er litt nedkjøling i mellom.
  • Barnesimmer kan ha et frendedyr bindt til dem, selv om de bare er i stand til og beskytte simmen.
  • Hvert frendedyr har sin egen personlighet og vil noen ganger snakke med magikeren din. Du ser disse som et varsel øverst til høyre på skjermen.
  • Hvis simmen din blir for langt borte fra frendedyrene sine, vil frendedyrene bare teleportere seg dit de er, spesielt hvis simmen din trenger beskyttelse.
  • Frendedyr hjelper ikke simmene dine med å få talentpoeng, men de vil hjelpe deg med å få ekstra magiker XP. 

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje