Nyheter,  The Sims 4

Det er ikke mulig å bytte språk i EA-appen!

EA starter pressemeldingen sin med at de har vært «så flinke til å lytte», og at de er såååå fornøyde med den nye appen de har fått laget. Men er egentlig forbrukerne like fornøyde som EA er?

Joda… Den nye appen er faktisk skikkelig kul, og ser mye bedre ut enn Origin noen gang har gjort. Men hva hjelper det når man mister helt grunnleggende funksjoner som f.eks å kunne velge sitt eget språk?

Sitat fra deler av pressemeldingen: (Artikkelen fortsetter videre under.)
Det er med glede vi kunngjør at EA app offisielt har forlatt den åpne betafasen og snart vil erstatte Origin som den primære PC-plattform. EA app er vår raskeste og letteste PC-klient til nå. Med det nye strømlinjeformede designet finner du enkelt spillene og innholdet du leter etter, samt nye favorittspill. Med automatiske spillnedlastinger og bakgrunnsoppdateringer kan du sørge for at spillene dine er klare til å spilles når du er klar.

Språk skaper bråk:

Språkstøtten til appen har blitt veldig sterkt begrenset, og mangler deriblant Norsk som språkvalg. Simskrystallen har mottatt en del spørsmål rundt den nye appen, og ikke minst spørsmål om hvordan man kan bytte over til Norsk fra frustrerte forbrukere. Men det stopper ikke der. For jeg tror personlig folk kunne klart å levd med at selve appen er på engelsk. Det virkelige problemet begynner først når du setter deg godt tilbake i godstolen og skal spille The Sims 4 på Norsk. For det er ikke mulig via EA-appen nå.

Vi vet at også mange har forsøkt å ta kontakt med EA kundestøtte, uten at det har hjulpet noe særlig. Skal vi bare sitte stille i båten og godta dette uten kamp? Det rette svaret er selvsagt «NEI!!».

Vi har tatt kontakt med Nordisk kommunikasjonssjef: 

Vi har derfor sendt en henvendelse til «SimGuruLaylaika» som er «Nordisk kommunikasjonssjef» i EA. Hun ante ikke at den nye EA-appen var utilgjengelig på Norsk, og skal undersøke dette videre. Vi venter fortsatt på svar anngående det at man ikke kan velge språk i spillet, for dette var visst nok noe man kunne gjøre via EA-appen til «SimGuruLaylaika». Så jeg tror ikke at hun først skjønte at vi andre dødelige faktisk ikke har den muligheten for øyeblikket. Men jeg tror og håper at jeg fikk forklart det greit i mitt siste svar. Men nå er det helg, så vi kan ikke forvente noe videre fremgang i denne saken før på tidligst på mandag.

 

Bilde 1 viser ett skjermbilde fra EA-appen til «SimGuruLaylaika». Der har hun mulighet til å bytte språk til Norsk f.eks. Mens bilde nr 2 viser min EA-app.

Bilde 1:

Dette skjermbildet viser at SimGuruLaylaika kan bytte språk i EA-appen uten problemer.
Skjermdump: SimGuruLaylaika

Bilde 2:

Dette viser min EA-app. Her finner jeg ingen mulighet til å bytte språk.
Skjermdump: Simskrystallen

Simskrystallen har valgt å holde SimGuruLaylaika anonym, da det er ønskelig fra EA.

Det har kommet inn en kommentar på at jeg ikke skrev tydelig nok at jeg ikke har dette problemet selv. Så jeg beklager om noen har blitt litt forvirret. Jeg har nemlig ikke slettet Origin, noe som gjør at jeg uten problemer kan fortsette å spille The Sims 4 på Norsk. Både via Origin og EA-appen.

EA undersøker problemene med å installere The Sims 4 på Norsk

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

3 1 stem
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Beate
Beate
Gjest
28. januar 2024 21:20

Går det fortsatt ikke an å velge norsk?
Jeg har byttet pc og får ikke til å korrigere språk.

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje