Nyheter

En første snikktitt på The Sims 5

Spillet er for øyeblikket i en svært tidlig fase av utviklingen, og har arbeidstittelen «Project Rene». Navnet ble valgt fordi det minner om ord som renessanse og gjenfødelse. Project Rene kommer til å utvikle helt fundamentalt hvordan simmer tenker og oppfører seg, hvordan spillerne skaper og tilpasser verdenene sine, og innovere på helt nye måter.

Til å begynne med eksperimenterer EA med kreative verktøy, som en viktig del av The Sims’ DNA, og tar en titt på hva som har fungert før og hvordan de kan tilby mer fleksibilitet for å hjelpe til med bygging og innredning i spillet.

Stilskaperen fra ts3 kommer tilbake sterkere enn noen gang:

I The Sims 3 kunne man «bare» endre mønstre og farger. Mens i The Sims 5 skal man også kunne velge mellom flere former på objektene som du bruker når du bygger og dekorerer i spillet. Ikke bare kan du f.eks redigere formen på en sofa, men du vil også kunne plassere puter.

 

Med Project Rene kan spillere velge å spille alene eller samarbeide med andre, og de kan spille på tvers av støttede enheter.

Dette er bare et første glimt av hva teamet jobber med, og vi skal fortsette å dele mer om spillets utvikling og milepæler underveis.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje