Nyheter

Utviklingen av hovedmenyen til The Sims 4!

The Sims 4s hovedmeny gikk gjennom MYE endringer helt siden spillets utgivelse i 2014. Det har vært mange grunner til at hovedmenyen endret seg gjennom spillets levetid – frigjøring av nye pakker, nye gallerifunksjoner og utstillingsvinduer og generelt ønske om å gjør menyen organisert og fylt opp.

I dette innlegget skal vi vise alle de forskjellige versjonene av The Sims 4s hovedmeny for alle brukergrensesnittfanatikere og grafiske designere der ute!

2014 – 2015

The Sims 4s første meny var enkel. Kanskje litt for enkel. Den inneholdt mye ren hvit med ikke mye som foregikk bortsett fra den kule animerte splash skjermen som viste forskjellige funksjoner som fulgte med The Sims 4 Grunnspillet. Utgivelsen av The Sims 4 Ut I Naturen pakken brakte også inn noen nye videoanimasjoner.

Du kan også sjekke ut noen av animasjonene i denne videoen om du vil mimre litt tilbake:

2015 – 2017

The Sims 4s første utvidelsespakke (På Jobben) brakte også en ny hovedmeny. Den inneholdt en animert splash-gjengivelse av den siste installerte pakken, samt informasjonsbokser nederst på skjermen som inneholdt felleskaps høydepunkter, tips og mer. Det var også en «mine pakker»-kategori som inneholdt boksekunst av alle pakkene som finnes og hvilke du eier. Dette designet har blitt implementert på samme måte på hovedmenyen vi har i dag.

2017 – 2019

Med flere utgivelser kom behovet for å passe dem alle sammen på hovedmenyen. I Februar 2017, kort tid etter utgivelsen av The Sims 4 Vampyrer, kom en ny hovedmeny med noe lignende elementer på høyre side av skjermen. Til venstre var det et banner med lagringsalternativer og en samling av alle The Sims 4 pakkene, men da 2019 kom, ble pakke samlingsmenyen for overbefolket der spillere da måtte bla for å se hele samlingen sin.

2019 – 2020

I Juli 2019 var det en kjempe merking av The Sims 4 som endret utseendet til neon av spillets brukergrensesnittelementer – inkludert hovedmenyen. Online nyheter og informasjon har blitt vist øverst i midten med de nyeste pakkene og trailerene deres vist til venstre. Kategorien «dine samlinger» er kategorisert på nytt slik at alle pakkene kan passe ordentlig inn. Stæsj-pakker ble imidlertid ganske for stor med nye utgivelser, noe som førte til hovedmenyen vi har i dag.

2020

Sannsynligvis den mest drastiske hovedmenyendringen. Online nyheter, pakkeutgivelser, nye utfordringer og gallerikreasjoner er nå satt foran og i sentrum med lagringsspill, galleri og spillalternativer vist på høyre side. The Sims Teamet vendte også tilbake til å vise pakkene som bokser i kategorien pakker, slik at hovedmenyen ikke stadig minner deg om hvilke pakker du muligens ikke har. Kategorien inneholder filtre i pakketypen, samt filtre for pakker du har eller ikke har kjøpt. Alle påminnelser om pakker og pakkerabatter og – salg har også flyttet til denne kategorien!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje