Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

The Sims 4: Hytteliv – trekk og ambisjon-guide

The Sims 4 Hytteliv kommer med 2 nye Personlighetstrekk, en ambisjon og ett belønningstrekk som du får ved å fullføre ambisjonen. 

Ny ambisjon: Bygdas beskytter:
Denne simmen vil ta vare på livet på landet, og bli venner med alle dyr – store og små!

Nivå 1: Jordens vokter
Kjøp ei ku, ei høne eller en lama til hjemmetomten din
     – Plasser et skur eller et hønsehus fra byggemodus på tomten din. Så klikker du på det for å kjøpe ei ku, en lama eller ei høne.
Vær sosial med en rev, kanin eller fugl fem ganger
     – Dra til Nybergdalroa og klikk på en flokk villfugler, en rev eller en kanin for å samhandle med dem. Tips: Hvis du har problemer med å finne disse skapningene, kan det hjelpe å dra til nabolaget Krattskogen.
Kjøp en flekk med dyrket jord til hjemmetomten.
     – Gå til byggemodus og kjøp en flekk med dyrket jord til hjemmetomten din. Plasser den og gå til levemodus. 
Dra til nabolagene Finkvik, Gamle Nybergdal og krattskogen i Nybergdalroa.
     – Klikk på telefonen og velg «Dra til …» så besøker du hvert av de tre nabolagene i Nybergdalroa

Nivå 2: Landlig lærd
Bli venn med ei høne, ei ku eller en lama
     – Samhandle med ei høne, ei ku, eller en lama ved å klikke på den. Prioriter positive sosiale samhandlinger for å få dem til å like deg.
Plasser et villkaninhjem eller en flokk villfugler på hjemmetomten din.
     – Lås opp villkaninhjemmet eller en flokk med villfugler ved å bli venn med disse dyra ute i det fri. Når du har låst opp en av disse gjenstandene, går du til byggemodus for å plassere den på hjemmetomten din.
Gjødsle 3 planter eller kjempeavlinger.
     – Kom til nivå 3 i hageferdigheter. Så klikker du på en plante og velger «gjødsle». Velg en gjenstand og gjødsle planten med.

Nivå 3: Dyrepasseren
Gi tre gaver til rever, kaniner eller fugler
     – Finn en kanin, rev eller en flokk villfugler og klikk på dem for å «Gi gave». Du må ha nok i vennskapsmåleren, og tingene som kreves, for å gi dem gave.
Lag dyregodbiter fem ganger
     – Klikk på et kjøleskap, hønsehus eller skur. Velg «Lag dyregodbiter…» Velg hvilke ingredienser du vil bruke, og få simmen din til å lage dyregodbitene. Tips: Visse typer dyregodbiter må læres før du kan lage dem.
Høst inn en kjempeavling av perfekt kvalitet
     – Kjøp kjempeavlingfrø fra en flekk med dyrket jord, datamaskin eller hagebutikken på Finkviktorget. Pass på kjempeavlingene dine ved å gjødsle og stelle dem. Dette forbedrer kvaliteten igjennom hele vekstsyklusen.
Sank inn fem ting fra krattskogen
     – Reis til nabolaget Krattskogen i Nybergdalroa. Finn noe som kan sankes, gjemt inne i skogen, og samle det inn.

Nivå 4: Legendyrisk
Fyll forholdsmåleren med ei ku, høne eller en lama
     – Gå til byggemodus og kjøp et husdyrskur eller et hønsehus. Gå til levemodus og klikk på skuret eller hønsehuset for å kjøpe et dyr. Samhandle positivt med dyret for å bli venn med det. Fortsett med det til forholdet er fullt. 
Få tre gaver fra kaniner eller fugler
     – Når du har et villkaninhjem eller en flokk med villfugler på hjemmetomten din, kan du fortsette å samhandle med dem for å bli venner med dem. Etter hvert gir de deg gaver tilbake.
Vinn en konkurranse på Nybergdalroas Finkvikmesse
     – Reis til nabolaget Finkvik i Nybergdalroa og besøk torget for å samhandle med festivalskiltet, eller åpne kalenderen for å se kommende Finkvikmesser. Se hva slags messe som er planlagt for uka, og forbered deg ved å ta vare på dyrene dine eller lage det beste bidraget å delta med. Når messa skal begynne, reiser du til Finkvik i Nybergdalroa og går på messa. Klikk på konkurranseboden eller -stativet for å melde på bidraget ditt. Så venter du på at dommeren skal dømme bidraget ditt, og at messa skal bli ferdig for denne gang. Tips: Glade dyr, gjenstander av bedre kvalitet og sjeldne varianter av dyr og ting har større sjanser for å vinne.

Belønningstrekk: Naturlig samtalepartner
Naturlig samtalepartner-simmer har bedre forhold til dyr, noe som gjør at dyra kan leve lengre, gladere liv. Kaniner og fugler gir dem flere gaver. De kan også samhandle med planter på unike måter, og få mer ut av å høste inn fra dem. I tillegg får de gratis matvareleveranser, og hvis de bor i Nybergdalroa får de avslag på regningene sine. 

Nye trekk:

Dyreentusiast:
Disse simmene er som besatt av dyr, og vil alltid være i deres selskap. Det er lettere for dem å ta seg av dyr og knytte bånd med dem.

Dyreentusiastiske simmer låser om en hel haug av nye interaksjoner for alle dyr som kommer i The Sims 4 Hytteliv. Det er så mange interaksjoner med dette trekket at vi har sammenlignet hva slags interaksjoner du har når du sosialiserer deg med en Llama som dyreentusiast vs. ikke dyreentusiast

 

Hytteliv lama norsk

hytteliv lama norsk Som en dyreentusiast har du muligheten til å være mer entusiastisk når du snakker med dyr og gi dyrene masse kjærlighet!Hytteliv lama norsk

Dyreentusiaster kan også vise noen dansetriks til dyrene sine, og de kan også dra frem gitaren eller fiolinen og øve på ferdighetene mens det valgte dyret lytter. Ja, du kan spille på gitar til din favorittkylling!

hytteliv høne norsk

Det er også en interaksjon som kun er for dette trekket som lar deg beundre et dyr som du velger. Kan være en litt ekkel interaksjon da simmen bare stirrer på dyret noen sim-sekunder.

hytteliv høne norsk

Laktoseintolerant:
Disse simmene blir syke hvis de spiser meieriprodukter, men føler seg i toppform hvis de har unngått det en stund.

Det er en tøff verden der ute for simmer med laktoseintoleranse-trekket. Spesielt siden det er mange oppskrifter i The Sims 4 som inneholder melk eller ost. Hvis du vil være sikker på at simmen ikke uheldigvis lager et måltid de ikke tåler kan du ta datamusen over maten for å se om maten er laktosefri. Måltider som inneholder laktose vil det ikke stå noe på, men laktosefrie måltider får en liten skrift øverst slik at du vet om det er trygt å spise. 

hytteliv mat norsk

Noen oppskrifter som kommer med The Sims 4 Hytteliv er melkebrød og Yorkshirepudding som også kommer med en laktosefri variant som dine laktoseintolerante simmer kan spise uten å bli dårlige. 

hytteliv mat norsk

Du kan selvfølgelig alltids ta risikoer! Med laktoseintolerant-trekket kan simmer velge måltider med laktose og vurdere om det er vært det. Du vil få en påminnelse om at simmen er laktoseintolerant, og en popup hvor simmen lurer på om noen risikoer er verdt å ta.

hytteliv laktose

Hytteliv laktose

Hvis du velger å ta risikoen, så burde du definitivt ignorere alle tegn og spise laktosemåltid som en laktoseintolerant sim for turen sin skyld. Mens simmen spiser vil den nyte måltidet, men når de er ferdige derimot… 

Du vil få en ukomfortabel +2 på humøret som sier at det ikke var verdt det. De neste 3 timene vil simmen fise ukontrollert og blærenivået vil umiddelbart bli halvert.

hytteliv laktose note

Uansett, du kan jo prøve å presse grensene rundt laktose litt lenger, og spise enda et måltid med laktose. 

Dette vil gjøre så blærenivået blir lavt med en gang, så se opp!

 

Kilde: Simscommunity

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Nora Torssander
Nora Torssander
Gjest
1. februar 2023 17:16

Hvordan vasker man høner i sims 4 det kommer ingen knapp?

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje