Spilleguider og tutorialer

The Sims 4: Kjendisfaktor medieproduksjon ferdighetsguide

Medieproduksjon-ferdigheten er en helt ny nivå-5 ferdighet som kommer med The Sims 4: Kjendisfaktor. Simmer som vil mestre denne ferdigheten vil få bruk for tre nøkkel-objekter; musikksatsjonen, videostasjonen, og til slutt dronen. For en detaljert beskrivelse av disse, sjekk ut Sims Community’s artikkel på nettopp dette her.

Denne artikkelen kommer til å handle om ferdigheten og hva du kan låse opp ved å bygge på ferdigheten. Ettersom du utvikler mediaproduksjons-ferdigheten vil flere egenskaper være tilgjengelige i både musikk- og videostasjonen.

Kom deg i humøret

Den ideelle følelsen for medieproduksjons-ferdigheten er den inspirerte følelsen. Heldigvis er det ikke vanskelig å bli inspirert. Ta en tankefull dusj eller se opp på himmelen i noen minutter (med The Sims 4 Ute i naturen). Hvis du har plumbob humørlamper som ble gitt til spillere som kjøpte The Sims 3 utvidelsespakker, kan du bruke dem til å enkelt gjøre simmene dine inspirerte. Selv om du ikke har humørlamper, vil et objekt med en inspirerende aura gjøre trikset.

Nivå 1

Som med alle andre ferdigheter, kommer Simene til å nå nivå ett av medieproduksjon-ferdighetene så snart de begynner å lære det. Interager med videostasjonen eller musikkstasjonen for å begynne å bygge denne ferdigheten. Bruk dette første nivået til å bli vant til alt det nye utstyret ditt. Lek med funksjonene på musikk- og videostasjonene for å se hva din sim kan gjøre med dem. Prøv å laste opp noen videoer eller brenne et par cd-er. Få en følelse av hvordan alt fungerer mens simmen din fortsatt lærer det grunnleggende om medieproduksjon.

Nivå 2

På nivå 2 i medieproduksjons-ferdigheten begynner simmen å åpne noen få alternativer for å forbedre kvaliteten på musikk og videoer. Du vil kunne legge til overganger til videoene dine, og et nytt spor vil være tilgjengelig for deg på musikkstasjonen (kalt: Rooba Vay). Simmen din vil også ha flere remix-alternativer tilgjengelig når du lager nye spor på musikkstasjonen. Vær forsiktig når du legger til overganger til videoene dine! Noen ganger kan de gjøre videoen verre. Fortsett å bygge medieproduksjonskunnskapen for å redusere sjansene for at du ved et uhell ødelegger videoens kvalitet mens du redigerer.

Nivå 3

Å nå nivå 3 i medieproduksjons-ferdigheten vil tillate simmer å legge til effekter i sine videoer og kombinere videoer med videostasjonen. Vær forsiktig når du legger til effekter på videoene dine! Noen ganger kan de gjøre videoen verre. Fortsett å bygge medieproduksjonskunnskapen for å redusere sjansene for at du ved et uhell ødelegger videoens kvalitet mens du redigerer.

Selv om ferdighetsvarselet ditt ikke nevner dette, vil simmen din også kunne åpne et nytt spor på musikkstasjonen på nivå 3 (kalt: Yome).

Nivå 4

Nivå 4 i denne ferdigheten legger ikke til noen nye alternativer i videostasjonen, men det gir en stor forbedring for musikkstasjonen. Simmen din vil kunne produsere to nye spor på musikkstasjonen (kalt: Looling og Oopella). Du vil også ha et mye bredere utvalg av remix-alternativer tilgjengelig for simmen din når du lager nye spor.

Nivå 5

Gratulerer med å mestre medieproduksjons-ferdigheten! Mens ferdighetsmeldingen ikke nevner dette, oppdager du denne ferdigheten opp to flere spor på musikkstasjonen (kalt: Arribay og Plonky Zombray). Simmene dines ferdigheter er så raffinert at kvaliteten på musikk og videoer vil bli mye høyere, noe som resulterer i mer berømmelse og bedre rojaliteter. Simmen din kan også legge til overganger og effekter på videoene sine med en mye lavere sjanse for å ødelegge videoens kvalitet. Med de riktige tilleggskomponentene og oppgraderingene, bør simmen din enkelt kunne frigjøre utmerket kvalitet musikk og videoer hele tiden.

Har du begynt å utforske medieproduksjons-ferdigheten ennå? Gi oss beskjed om hva du synes om den nye ferdigheten i kommentarene! Ha en fin dag 🙂

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje