Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Varulver – Hvordan lager man UlVekk?


Hvis du er desperat etter å ikke være en varulv lenger, trenger du å få tak i UlVekk. Dette er en spesiell drink som stopper simmen din fra å være en varulv etter at transformasjonen er fullført. 

UlVekk-drinken er annerledes enn varabies-kuren. Varabies-kuren stopper simmen i å bli en varulv før transformasjonen er ferdig. Det er faktisk en del steg du må igjennom for å kunne lage UlVekk i første omgang. Denne guiden hjelper deg med alt du trenger å vite. 

Hvordan lære oppskriften på UlVekk?
Det er noen steg du må igjennom for å kunne lage drinken. Du må først gå opp i nivå som varulv for å få åtseldyrevnen, og lese nok bøker for å få låst opp måneåpenbaring. 

Få en måneåpenbaring:
Det første du må gjøre er å låse opp varulvevnen måneåpenbaring. Denne evnen gjør slik at simmen din forstår månens glemte hemmeligheter. Du må gjøre dette for å kunne dekode de hemmelige meldingene i varulvbøkene, slik at du klarer å lese oppskriften til UlVekk.

MÅNEÅPENBARING

Les de eldgamle varulvskriftene.

Eureka! Simmen din forstår månens glemte hemmeligheter! Dette er et viktig steg på veien mot å forstå varulvenes historie og natur. Det kan føre til et middel som kurerer tilstanden en gang for alle.

  • Låses opp ved å lese varulvrelatert litteratur.

Du kan finne varulvebøkene i bokhyllene på både biblioteket og i den hemmelige underjordiske varulv-hangouten. Du vil få ett varsel om at måneåpenbaring har blitt låst opp når du har lest nok bøker.

Finn oppskriften:
Du kommer ikke til å få muligheten til å finne oppskriften med en gang, du trenger faktisk å få tak i Greggorius Lunviks dagbok først. 

Denne dagboken finner du ved å rote i bakken rundt Moonwood Mill. Rot i bakken er en varulvevne som du kan kjøpe, når du får poeng av å gå opp i nivå som varulv. Du får ikke dette kjemperaskt, du må lete litt for å finne boken. 

Når du endelig får tak i den og dagboken ligger i utstyrslisten må du få simmen til å lese boken. Dette må gjerne gjøres opptil flere ganger før du ENDELIG får oppskriften.

 

Hvordan lage UlVekk:
Nå som du har lært oppskriften til UlVekk ved å lese Greg’s dagbok er det på tide å lage den. Dette krever to ingredienser:

  • 10 Tyrihjem
  • 3 Månekronblad

Månekronblad er den blomsten som er vanskeligst å få tak i. For lenge siden, før det fantes varulver, var det en gruppe magikere som brukte mye tid i Moonwood. De brukte uleplassen om natten for å mane frem kraftig, utemmet månemagi. Plantearten Månekronblad ble skapt av en overbelastet trylleformel under ett av månemagiritualene.  Derfor vokser den kun på toppen av det høye berget, og blomstrer bare når det er fullmåne. Det er med andre ord ingen vits i å klatre opp dit med mindre det er fullmåne.

Tyrihjelm er derimot litt lettere å finne, og det er flere av disse blomstene rundt omkring i Moonwood Mill. Disse blomstrer mye oftere, så du kan høste disse og til og med plante på din egen tomt slik at du får de 10 som du trenger så raskt som mulig. 

Når du har fått tak i alle 13 blomstene som kreves for denne utrolig sterke drinken, er det på tide å reise til en bar. Du kan dra til hvilken som helst bar i hvilken som helst verden, du kan til og med også bruke din egen om du har en i ditt hjem. Simmen din kommer til å sette denne nydelige lilla drinken på bardisken når den er ferdig, og da kan du velge å drikke den.

Drikk UlVekk:
Så fort drinken står på baren og bare venter på deg kan du klikke på drinken og velge å drikke den. Simmen kommer til å ta drinken og drikke opp hele. Deretter vil simmen løftes opp fra bakken. 

Når simmen din løftes opp fra bakken kommer de til å få et skinnende gult lys rundt dem. Etter hvert som simmen lander på bakken igjen er ikke simmen lenger en varulv og behovene går tilbake til vanlige menneskers behov. 

Varabies er annerledes:
Denne UlVekk-drinken forvandler simmen din tilbake til en vanlig sim igjen, og har ingenting med varabies å gjøre. Varabies-kuren er en totalt annen ting som stopper simmen i å bli en varulv i første omgang. Denne kan du få ved å spørre bartenderen om det i Moonwood Mill.

 

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje