Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Det perfekte bryllup: Prøvemiddag – Guide

Forberedelser til den store dagen!

The Sims 4: Det perfekte bryllup gir totalt 7 nye bryllups- og forlovelsesarrangementer. Forlovede simmer kan arrangere forlovelsesmiddager, utdrikningslag, familiesamlinger med mer før den store dagen. Bryllupseremonier  og mottakelser kan bli planlagt som separate sosiale arrangementer istedenfor å bli kastet sammen. Løftefornyelser for allerede gifte simmer er nå et sosialt arrangement istedenfor å bare være en interaksjon ved bryllupsbuen. 

En av de siste sosiale arrangementene du kanskje lar simmen din arrangere like før den store dagen er prøvemiddag. Her er alt du trenger å vite om prøvemiddag:

Planlegg arrangementet

Det er to måter som simmer kan planlegge prøvemiddag: igjennom telefon eller kalenderen. Hvis du planlegger prøvemiddagen gjennom telefonen vil arrangementet starte med en gang. Hvis du bruker kalenderen til å planlegge arrangementet kan du planlegge det på en dag du vil ha det, og et tidspunkt som passer deg. 

På telefon: Sosialt -> planlegg bryllupsevent
I kalenderen: Legg til bryllupsevent

Invitere simmer:

Når du skal invitere er det to roller som du må fylle: Vert og gjest. Velg alle simmene du vil skal delta på prøvemiddagen. Hvis du vil at venner og familie av begge forlovede simmer skal komme må du gjøre deg kjent med om simmen som planlegger arrangementet kjenner alle som skal inviteres, om ikke dukker ikke alle opp i listen.

Planlegg aktiviteter:

Den neste delen i planleggingen lar deg velge aktiviteter som du vil ha på prøvemiddagen. Alle bryllupsevent har forskjellige aktiviteter som du kan velge ut fra, og da står du fritt til å velge det som passer best til din sim sine preferanser og kultur. 

De mulige aktivitetene du kan velge fra på prøvemiddag er:

  • Festmåltid
  • Drikke
  • Dansing
  • Ha skåling
  • Te
  • Dessert

Aktivitetene du velger er kun opp til deg selv, dine smaker og dine preferanser. Velg alle, noen, eller bare 1. 

Velg et sted:

Du kan velge lokasjon og tid for arrangementet på denne skjermen. Prøvemiddag kan arrangeres på mange forskjellige typer tomter.

Denne listen er hva som kom opp for oss:

  • Ditt eget hjem
  • Bar
  • Strand
  • Klubben
  • Cocktailbaren
  • Biblioteket
  • Museet
  • Park
  • Basseng
  • Bryllupslokale
  • Kafe
  • Slottshagen
  • Karaokebar
  • Skrenten på øya
  • Eldgammel ruin
  • Sentrumsparken
  • Et sted for fellesskap

Vi prøvde å plassere restaurant og spa, men dette dukket ikke opp i listen hvor vi kunne arrangere.

Arranger eventet:

Hvis du planlegger arrangementet gjennom telefonen starter arrangementet med en gang. Hvis du planlegger arrangementet gjennom kalenderen vil du få en påminnelse en time før arrangementets start. Hvis det er noe som må planlegges eller klargjøres før arrangementet er det en god idé og dra til tomten en time i forveien for å klargjøre, som for eksempel buffe, drikke-fontener eller legge til noen objekter du trenger for aktivitetene du har valgt.

Når arrangementet starter reiser simmen din automatisk til tomten om simmen ikke allerede er der, og resten av de inviterte gjestene dukker opp. Gjennom prøvemiddagen kan andre som ikke er invitert komme innom og begynne å snakke med dine gjester, om du ikke ønsker dette burde du ha arrangementet på en privat tomt, men tilfeldige gjester kan også hjelpe med den sosiale måleren, så det er helt opp til deg hva du ønsker å gjøre. 

Du kommer til å oppdage at prøvemiddag er ganske likt forlovelsesmiddag når det kommer til strukturen. Begge arrangementene har de samme aktivitetene tilgjengelig og det kan holdes på de samme tomtene, men, siden alle bryllupsevent har aktiviteter kan du fortsatt skille prøvemiddag og forlovelsesmiddag ved å velge forskjellige aktiviteter. Du kan også velge å ha prøvemiddag men ikke forlovelsesmiddag eller motsatt.

Som alle arrangement man kan arrangere kommer en liste med mål øverst i venstre hjørne, men den fungerer litt annerledes enn andre sosiale event. Det er ikke noe bronsje, sølv eller gull å oppnå og heller ikke noe hovedmål du skal igjennom. Suksessen på eventet baserer seg på om du fullfører alle aktivitetene du har valgt for arrangementet. 

Mange av objektene er knyttet til aktiviteter, for eksempel talespann og bankettbord har gruppeinteraksjoner for å hjelpe til med å kontrollere flyten i arrangementet. Du kan få alle gjestene til å komme å skåle eller ta mat. Dette hindrer også gjestene å gå rundt og gjøre sitt. Bare klikk på objektet og velg «Be gjester om å delta i aktivitet». Hvis gjester holder på med en annen aktivitet kan det være at den aktuelle gjesten ikke kommer til aktiviteten du velger. Hvis du har fått alle til å sitte ned å spise er det lurt å vente med å få gjestene til å skåle, slik at de får spist ferdig maten sin først.

Hvis du ikke vet hvordan du skal fullføre en spesiell aktivitet, kan du dra musepekeren over målene for arrangementet. Da får du hint og hjelpsom informasjon om hvordan du skal fullføre det.

Det ser ut til at prøvemiddag varer i 6 spilltimer. Det skal ikke være noe problem å fullføre alle aktivitetene du har satt uansett hvor mange aktiviteter du har valgt. 

Det å arrangere en prøvemiddag er som andre bryllupsevent, det er valgfritt. Det perfekte bryllup handler om å gjøre bryllupet om til ditt, og ha det slik du vil ha det. Hvis prøvemiddagen ikke passer deg eller din sim kan du velge å droppe det helt. Det er ikke et nødvendig arrangement. 

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

5 1 stem
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje