Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Tenåringsliv – Alt du trenger å vite for å bli med på Cheerleading-laget

Alt du trenger å vite for å bli lagkaptein for Cheerleading-laget på videregående!

The Sims 4 Tenåringsliv kommer med fire splitter nye fritidsaktiviteter som tenåringssimmene dine kan bli med på: cheerleading-laget, Amerikansk fotball-laget, sjakklubben og datalaget. Du kan bygge ferdigheter og laget kan hjelpe deg låse opp ekstra gjenstander.

Vi skal veilede deg gjennom det å bli med og utmerke deg i cheerleading-laget.

Bli med på cheerleading-laget

For å bli med i Cheerleader-laget, kan du bruke mobilen eller en datamaskin for å melde deg på. Velg deretter «Bli med på en aktivitet etter skolen» fra de tilgjengelige valgene. Påmelding til en aktivitet etter skolen kan gjøres i «Næringsliv-appen» på mobiltelefonen din, eller i den nye «Videregående skole-kategorien» på en datamaskin.

Cheerleading-laget har trening fra klokken 15:30 til 17:30 på mandager, onsdager og torsdager. Cheerleading-treningen er en kaninhull-aktivitet, men det er mange aktive elementer ved å være med på Cheerleading-laget. Sørg for at simmen din er hjemme og ikke på skolen når Cheerleading-treningen starter, slik at de kan forlate tomten for å reise til kaninhulldestinasjonen.

Du starter som «Nykommer i cheerleading», og får en gratis cheermatte i inventaret ditt. Du kan plassere cheermatten hvor som helst på bakken, og bruke den til å øve på cheerleading. Du må øve på cheerleading-ferdighetene dine mellom hver trening for å komme videre i denne fritidsaktiviteten. Ved å øve på cheerleding-ferdighetene dine vil du få fysiske ferdigheter, noe som også er nødvendig for å komme videre.

Bruk cheermattene

Det er to typer cheermatter tilgjengelig i kjøpemodus. En liten matte for soloøvelser, og en stor for gruppeøvelser. Simmer kan trene alene på både små og store cheermatter, men du må ha en stor cheermatte for å kunne trene med flere simmer. Opptil 7 simmer kan trene samtidig på den store cheermatten.

 

For å øve på cheerleading med andre simmer, må de være i en gruppe med simmen din. Klikk på simmene du vil legge til i gruppen, og velg «Handlinger…» > «Legg til i gruppe». Når alle simmene du ønsker er med i gruppen, klikker du på cheermatten, og velger «Utfør gruppecheerleadingnummer». Hvis dette valget ikke er tilgjengelig, setter du bare spillet på pause i noen sekunder, og prøver å klikke på cheermatten igjen. 

Opptil 7 simmer kan øve sammen om gangen på den store cheermatten.

Det er lettest å få alle på cheermatten hvis alle simmene allerede er i nærheten. Vi anbefaler å dirigere gruppen et sted nær matten, før du prøver å gjøre ett «gruppecheerleadingnummer».
(Hvis noen av medlemmene i gruppen må gå en lang avstand for å komme dit, kan de andre simmene starter cheerleadingnummeret uten dem.)

Hvor godt simmen din gjør det i cheerleading er helt avhengig av de fysiske ferdighetene. Simmer med god fysisk form vil utføre mer imponerende bevegelser, og roter det sjelden til. Mens simmer med dårlig fysisk form kan få noen skikkelig stygge fall, når de prøver seg på noen av de mer avanserte trekkene.

Forfremmelser og belønninger

Cheerleader-aktiviteten har tre nivåer, der hvert nivå kommer med nye belønninger.

1 – NYKOMMER I CHEERLEADING:

• Daglig oppgave: Bruk en cheermatte og øv på cheerleading.
• Fridager:
Tirsdag, fredag, lørdag og søndag.

Bonus:
– Skoleåndens solocheermatte.

Forfremmelsesoppgaver:
– Kom til nivå 2 i fysisk form.

2 – MED PÅ CHEERLEADING-LAGET:

• Daglig oppgave: Bruk en cheermatte og øv på cheerleading.
• Fridager:
Tirsdag, fredag, lørdag og søndag.

Bonus:
– Cheerleading-lagflagg.

Forfremmelsesoppgaver:
– Kom til nivå 4 i fysisk form.

3 – LAGKAPTEIN FOR CHEERLEADING-LAGET:

• Daglig oppgave: Bruk en cheermatte og øv på cheerleading.
• Fridager: Tirsdag, fredag, lørdag og søndag.

Bonus:
– Gyllen «All Star»-cheermatte.
– Cheerleadingtrofé fra videregående.

Cheerleading-lagets idrettsdag

Kom og bli med på moroa på cheerleading-lagets idrettsdag! Cheerleading-lagets idrettsdag finner sted på fotballbanen bak skolen hver fredag mellom klokken 17.00 og 22.00.

Du trenger ikke å være med i cheerleading-laget for å delta på arrangementet og delta i cheerleadingkonkurransen.

Når du ankommer skolen etter at arrangementet har startet, vil det være bannerbueganger som sender ut fyrverkeri, fotobakgrunner, en salgsbod, en KaboomBoks, tre cheermatter, to piknikbord og et podium. Hovedaktiviteten på dette arrangementet er cheerleadingkonkurransen, men simmene kan også danse til musikken, ta selfies og posere forran bilder foran fotobakgrunnen, kjøpe cheerleadingantrekk, skolevarer, drikke og snacks.

For å bli med i cheerleading-konkurransen klikker du bare på en cheermatte og utfører ett cheerleadingnummer, enten alene eller med en gruppe. Når du er ferdig med cheerleadingnummeret leter du opp simmen med konkurransedommer-rollen i rødt over hodet. Klikk på den simmen, og meld ifra om poengsummen din.

Klokken 21.00 går dommeren opp på podiumet og kunngjør vinnerne.
– Vanligvis så skal dommeren gjøre det i alle fall… I vårt tilfelle DESPAWNET faktisk dommeren, og dukket ikke opp igjen.

Kilde: Denne guiden ble opprinnelig skrevet av Simscommunity.
Norsk versjon er laget av Simon Ekren Gravvold.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje