Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Alt om de nye dødsfallene i The Sims 4: Tenåringsliv!

Alt om de nye dødsfallene i The Sims 4: Tenåringsliv!

The Sims 4: Tenåringsliv kommer med 2 nye typer dødsfall. «Død av stinkpille», og «død av vandrerhistorie». Hvis du prøver å fullføre «Lev fort-ambisjonen», vær forberedt på potensielt dødelige resultater! Du må nemlig påkalle en vandrerhistorie for å fullføre den.

Død av vandrerhistorie:

Simmer som er på nivå 8 i rampestrekferdigheter kan påkalle vandrerhistorier. Vandrerhistorien er basert på legenden om Bloody Mary. Hvis man sier Bloody Mary forran et speil tre ganger, kommer hun ut av speilet og dreper deg.

Når simmen din når level 8 i rampeferdigheter, kan du klikke på andre simmer og velge «Ramp…» > «Påkall vandrerhistorie.» De tar frem et håndspeil og forsøker å skremme den andre simmen ved å påkalle vandrerhistorien. Første gang vil du lykkes med å skremme den andre simmen. Den andre gangen vil du ende opp med å skremme deg selv. Hvis du påkaller vandrerhistorien en tredje gang mens simmen din fortsatt er redd, vil det tredje forsøket skremme simmen din til døde.

Merk: Det er forskjell på «Fortell vandrerhistorie» og «Påkall vandrerhistorie».

 

Død av stinkpille:

Simmen din må være på nivå 3 i rampestrekferdigheter for å kunne plassere stinkpiller i skapene på skolen. Det er da bare å klikke på ett skap, og velge «Plasser stinkpille». Når simmen planter en stinkpille i ett skap, er det en viss sjanse for at rampestreken slår tilbake på simmen din istedenfor. De vil da få humøret «Ukomfortabel» av humørforsterkeren «Selvstinket.»

Selvstinket
Det er ikke mange rampestreker som er like ekle når de slår tilbake på en, som den langvarige stanken av stinkpille.

Kvalt av stanken:
Hvis du fortsetter å plassere stinkpiller i flere skap mens simmen din har dette humøret, vil spøken kunne slå tilbake. Igjen… Men denne gangen så kraftig at simmen din faktisk blir kvalt av stanken.

Med Tenåringsliv får du altså 2 nye måter å drepe simmene dine på. Kanskje slagordet «Play with life» burde byttes ut med «Play with death» 😉 

Kilde: Denne guiden ble opprinnelig skrevet av Simscommunity.
Norsk versjon er laget av Simon Ekren Gravvold.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje