Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

The Sims 4 – Alt du trenger å vite om å få barn

Slik kan du påvirke barnets kjønn

Ikke bare kan simmene øke sjansen for å få tvillinger eller trillinger, visse aktiviteter kan også påvirke barnets kjønn. Hvis du prøver noen av metodene under, kan du øke sjansen for å få en gutt eller jente, men det er ikke 100 % sikkert at det fungerer.

For det første må simmen din allerede være gravid, og så kan du prøve noen av måtene å påvirke kjønnet på.

Innholdet i denne guiden:

For å få en jente:

  • Hør på popmusikk. For å gjøre dette finner du et stereoanlegg i nærheten av simmen din, klikker på Hør på og velger Pop.
  • Spis jordbær. Hvis simmen din spiser jordbær mens hun er gravid, kan dette øke sjansen for å få en jente. Jordbær kan kjøpes i en markedsbod (hvis du eier Hytteliv eller Livet i byen), du kan dyrke dem selv (ved å kjøpe frø hvis du har De fire årstider), eller så kan du finne ville jordbær som vokser rundt om i nabolaget (Willow Creek er det beste stedet å lete).

For å få en gutt:

  • Lytt til alternativ musikk. For å gjøre dette finner du et stereoanlegg i nærheten av simmen din, klikker på Hør på og velger Alternativ.
  • Spis gulrøtter. Hvis simmen din spiser gulrøtter mens hun er gravid, kan dette øke sjansen for å få en gutt. De kan kjøpes i en markedsbod (hvis du eier Hytteliv eller Livet i byen), du kan dyrke dem selv (ved å kjøpe frø hvis du har De fire årstider), eller så kan du finne ville gulrøtter som vokser rundt om i nabolaget (Oasis Springs er det beste stedet å lete).

Hvor stor er sjansen for at simmen din får tvillinger eller trillinger?

Sjansen for at simmen din får tvillinger eller trillinger, er mye lavere enn at hun føder ett barn. Men med noen triks kan du øke sannsynligheten for at simmen føder flere.

  • Tvillinger: Simmen din har 10 % sjanse for å få tvillinger.
  • Trillinger: Simmen din har 1 % sjanse for å få trillinger.

Slik øker du sjansen for å få tvillinger eller trillinger

Hvis du vil øke sjansen for at simmen din får tvillinger eller trillinger, er det mange måter å gjøre det på. Bare én av disse metodene er inkludert i grunnspillet. Resten finner du i ekstrapakker.

Husk at ingen av metodene garanterer at simmen din blir gravid med tvillinger eller trillinger. De bare øker sjansen!

Grunnspillet:

Slik får du tvillinger og trillinger i grunnspillet.

  1. Hvis du vil øke sjansen for at simmen din blir gravid med tvillinger eller trillinger, kan du kjøpe personlighetstrekket Fruktbar i belønningsbutikken for 3000 tilfredshetspoeng. Disse får du ved å fullføre innfall.
  2. Åpne Ambisjoner-menyen. Den finner du i panelet nederst til høyre. Deretter klikker du på belønningsbutikken.
  3. Velg «Fruktbar», som er alternativet med tåteflasken.

Hvis du kjøper dette trekket, øker du også sjansen for at Prøv å lage barn fungerer med det samme.

Ut i naturen:

Slik får du tvillinger og trillinger i Ut i naturen.

Hvis du har spillpakken Ut i naturen, kan du brygge en fruktbarhetseliksir, som øker sjansen for tvillinger eller trillinger.

Simmen din må være på nivå 10 i urtesamlerferdigheten. For å lage denne urtemiksturen trenger simmen disse ingrediensene:

  • 1 bjørnebær
  • 1 støvånd
  • 2 falsk morkel
  • 3 morkler

Ingrediensene finner du på ulike steder i Granite Falls.

For å brygge miksturen må simmen din ha alle de nødvendige ingrediensene i utstyrslisten. Gå deretter bort til en komfyr, grill eller gryte for å brygge eliksiren.

En dag på spa:

Slik får du tvillinger og trillinger i En dag på spa.

Hvis du har spillpakken En dag på spa, kan simmen din få en fertilitetsmassasje som ikke bare øker sjansen for å bli gravid, men også øker sjansen for at det blir tvillinger eller trillinger.

  1. Klikk på Få massasje på massasjesengen.
  2. Velg Få fertilitetsmassasje. Du kan gjøre dette enten på spa eller på hjemmetomten, men simmen som utfører massasjen, må minst være på nivå 9 i velværeferdigheten.

Etter massasjen får simmen din et nytt humørelement, Fertilitetsøkning, som varer i ca. 12 timer i spillet. Få simmen din til å prøve å lage barn i denne perioden for å øke sjansen for å bli gravid med tvillinger eller trillinger.

Livet i byen:

Slik får du tvillinger og trillinger i Livet i byen.

Utvidelsespakken Livet i byen byr på et helt nytt tomtetrekk, Tvillingkåk. Tomtetrekk kan redigeres i byggemodus i Informasjon om sted øverst til venstre på skjermen.

Med Informasjon om sted åpen klikker du på spørsmålstegnet for å se trekkpanelet. Du vil da få se eventuelle trekk tomten din har, og du vil også kunne redigere dem.
Velg tomtetrekket Tvillingkåk. Hvis du bruker dette trekket, er tvillinger og trillinger et mer sannsynlig utfall når simmen din velger handlingen Prøv å lage barn.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje