Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Den skjulte ostesmørbrød-ambisjonen!

The Sims 4 har en skjult ambisjon: Ostesmørbrød.

Denne hemmelige nytelsen som man kan spise kan bli åpnet av hvilken som helst sim, så lenge de er gamle nok til å lage mat. De første nivåene for ambisjonen er ikke nødvendigvis vanskelige, det handler mest om å la simmen lære seg å lage gode ostesmørbrød og snakke med fremmede om smørbrød. Senere derimot kan det bli litt mer utfordrende, da du må snakke med Mannen med Ljåen om ostesmørbrød. Det kan ta litt tid med mindre du velger å drepe en sim. 

Hvordan låse opp den skjule ambisjonen: ostesmørbrød

ostesmørbrød - 1

 

 

Du kan låse opp denne ambisjonen ved å lage ostesmørbrød (en porsjon) 3 ganger på rad, men du må huske og også spise ostesmørbrødene. Det er også mulig å lage større porsjoner om det er ønskelig. Det er ikke testet å spise 3 ganger fra samme porsjon om man ønsker å lage større porsjoner.

Når du har låst opp ambisjonen kommer det et varsel om at den har blitt låst opp. Klikk «G» eller gå til ambisjonen for å bytte ambisjon. Ostesmørbrød-ambisjonen finner du under mat-kategorien.

Nivå 1: Gouda-grønnskolling

Snakk med 3 forskjellige simmer om ostesmørbrød

Spis 10 ostesmørbrød

ostesmørbrød - 2

Spise ostesmørbrød er den vanskeligste delen av første nivået. Det er lett å gå til 3 simmer og snakke med disse om ostesmørbrød. Du finner dette alternativet under «vennlig» interaksjonen når du snakker med en sim. Du kan til og med gjøre dette mens du spiser ostesmørbrød!

Når det kommer til å spise ostesmørbrød kan du lage gruppeporsjoner, slik at du sparer tid og simoleoner. Ostesmørbrød kan også lagres i kjøleskapet, slik at du kan spille normalt og vente på at simmen spiser 10 ostesmørbrød. Men, hvem har vel tid til det? Kan jo bare gå på en tredemølle eller noe. 

Nivå 2: Cheddar-kjenner

Spis 10 ostesmørbrød av eksepsjonell kvalitet

Lag 3 gruppemåltider med ostesmørbrød

Snakk med 5 forskjellige simmer om ostesmørbrød

ostesmørbrød - 3

Nivå 2 kan være litt vanskeligere, men ikke mye. Siden du trenger å lage 3 gruppemåltider ender du kanskje opp med 8 eksepsjonelle ostesmørbrød hvis du er heldig. Du trenger nok sikkert å øke oddsen litt. Få simmen din til å bli inspirert, og med et matlagingsnivå på 4 eller 5 vil de ikke ha noe trøbbel med å fullføre denne milepælen. Du kan fint få en annen sim til å lage ostesmørbrødene, du trenger jo bare å spise dem, men du trenger å kunne lage en til siste milepæl.

Nivå 3: Münster-gærning

Spis et ostesmørbrød i verdensrommet

Lag et ostesmørbrød av eksepsjonell kvalitet

Snakk med Mannen med Ljåen om ostesmørbrød

ostesmørbrød - 4

Så helt til slutt: Det blir nok ikke vanskelig å lage et eksepsjonelt ostesmørbrød, med eller uten tipset over. Spise et ostesmørbrød i verdensrommet betyr derimot at du må bygge et romskip, som koster 1000 simoleoner, og noen timer for å bygge. Du kommer opp noen nivåer i rakettforsknings-ferdigheten da. For å kunne spise ostesmørbrød i verdensrommet må du lage en på ovnen og legge det i utstyrslisten. Deretter kan du klikke på romskipet, og velge å spise ostebrødet i verdensrommet. Det siste du må gjøre er å snakke med Mannen med Ljåen om ostesmørbrød. 

Ostesmørbrød - 5

Det å snakke med Mannen med Ljåen om ostesmørbrød er det vanskeligste med hele ambisjonen, men du kan jo jukse litt med å drepe en sim, eller laste ned Mannen med Ljåen fra galleriet. Mannen med Ljåen kan bli sett rundt i byen når du har møtt han før, når en annen sim dør. Han vil dra på nattklubber for en drink om du allerede har sett han. Uansett må du nok vente på han, med mindre du finner en måte å drepe en sim på og deretter snakke med han, noe som er ondt. Veldig ondt…

Hvis du vil drepe simmer for å møte Mannen med Ljåen kan du for eksempel ha en sulten kuplante på tomta og arrangere en fest, du kan stenge en sim inne med 4 vegger uten dør til de sulter ihjel, prøve å få en sim hysterisk etter mange morsomme interaksjoner.

Man kan også ta en lettere utvei. Du kan laste ned Mannen med Ljåen ved å søke i galleriet. Legg han til i den nåværende husstanden, snakk med han om ostesmørbørd. Etter det kan du flytte han ut ved å bruke telefonen eller «endre hushold» i verdensmenyen. 

Ostesmørbrød-ambisjonen sin premie: Smeltemester

ostesmørbrød - 6

Premien din for å fullføre er trekket «smeltemester», som lar simmen din påkalle ostesmørbrød. De kommer i normal kvalitet. Selvom det ikke er mye man trenger dette til er det ikke helt bortkastet. Om simmen din er ute i skogen for eksempel er det bare å ta et kjapt måltid og ta vare på et av behovene.

Simmen kan også male ostesmørbrød. Det er forskjellige typer malerier, og det lar vi deg finne ut av.

Om du ikke visste om denne ambisjonen fra før er det bare å starte med ambisjonen! 

Sulsul! 

 

Kilde: The Carl’s 4 Guides
Oversatt av: Alexandra Ejme

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Simmy
Simmy
Gjest
10. juli 2021 09:49

Kult! Husker dette også var en skjult ambisjon i The Sims 2.
Men… Dere er ikke så flinke til å oppgi kilder. Dette er oversatt fra Carl’s Sims Guide. Det er copyright på tekst, selv om den oversettes. Det skal alltid linkes til opprinnelig artikkel 😉

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje