Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Få dine egne byggverk, tomter og rom fremvist av Maxis!

Heisann lesere av Simskrystallen!

Denne uka har vi en spennende nyhet å komme med. Det er nemlig mulig å sende inn egne husstander, tomter og få sjansen til å få sitt eget mesterverk fremvist! SimGuruen, SimGurucarus, har laget en liten guide for hvordan. Vi har valgt å oversette den til Norsk, og håper at dere alle sammen får stor nytte av denne kjekke lille guiden.

«Maxis Favoritter (også kjent som Maxis Kurasjoner) er temaet for denne gang. Først og fremst vil vi starte med å takke alle for deres fantastiske bidrag til galleriet. Vi elsker kreativiteten i det herlige Simssamfunnet! Her skal jeg forklare vår måte å velge ut bidrag som dere sender til oss. All informasjon for hvordan vi velger ut kandidater tar vi for oss i dette innlegget. Steder dere kan sende mesterverkene deres inn til er lenket under!

PÅMINNELSE: Vi tester alle byggverk før vi kuraterer dem. Det er spesefikke ting vi sjekker fordi vi ønsker alle spillere å ha den beste opplevelsen med dine byggverk.

HUSSTANDER

  • Vær eksperimentell og kreativ med dine antrekk. Alle setter pris på Simmer med forskjellig og unik utseende!
  • Huststander med egenlagde posereringer vil ikke bli kuratert, med unntak av der Simmen eller kjæledyret viser mesteparten av kroppen.
  • Kjendiser, offentlige personligheter eller kopibeskyttetede fiktive karakterer kan ikke bli kuratert.
  • Vi elsker bakgrunnshistorier også! De er ikke påkrevd, men vi liker å lese igjennom historiene dere lager, og vi tror andre spillere gjør det samme.

TOMTER OG ROM

  • Tomter eller room som er laget ved bruk av tilpasset innhold vil ikke bli vurdert for Maxis Kurasjoner.
  • Selv om vi elsker de fantastiske tingene dere gjør med MOO, er det ikke alle brukere som er kjent med denne juksekoden. Derfor skrur vi heller ikke på juksekoder når vi tester disse tomtene og rommene (kanskje «motherlode», men ikke si det til noen 😉 ). Ved å gjøre disse testene uten bruk av MOO, kan det hende vi kommer over problemer som hindrer oss i å gjøre den til en Maxis Favoritt:
  1. Overlappende objekter kan forårsake visuelle bugs. Vær sikker på at det ikke er noe blinking på det du har laget når du roterer, beveger eller zoomer med kameraet.
  2. Vær forsiktig med hvordan du plasserer møbler og dekorasjoner! Vi elsker velldetaljerte tomter og rom, men Simmene må alltid kunne bruke alt til en hver tid.
  3. Simmene bør også kunne gå inn i alle rommene på tomten, eller andre områder slik som hager eller svømmebasseng.
  4. Tomter og rom som er laget ved hjelp av MOO kan også forårsake at objekter forsvinner etter du har plassert dem. Husk på det.
  • Hus og rom burde se ut som de gjør i forhåndsvisningsbildet. Tilpassede bilder vil også hindre oss fra i å velge dine verk for kurasjon.
  • Vi kuraterer heller ikke innhold som etterligner eller nevner kopibeskyttet innhold. Vi er lei oss for at du ikke kan bygge det fantastiske slottet fra Frozen (Frost).
  • Vi er kjempeimponert over hvor kreative dere kan være med å fortsørre eller forminske objekter. Dette går fint så lenge disse objektene ikke er borte når man plasserer tomten/rommet eller at det foregår noen blinking.
  • Kompleksiteten av rommet/tomten kan være viktig når vi velger ut verk for kurasjoner. Men ikke mist motet! Vi elsker også mer enkle rom og tomter.
  • Prisen på rommet/tomten vil ikke ha noe å si når vi velger.
  • Det er ikke alltid vi tester verket på den samme tomten eller i samme sesong som det ble laget (dette vil ikke påvirke sjansen din til å bli valgt).

GENERELT

  • Vi kuraterer ingenting som går imot våre retningslinjer. Disse kan du finner her.
  • Vi kommer bare til å kuratere originalt innhold. Innhold fra andre brukere som har blitt re-publisert vil ikke bli valgt. Vær så snill å respektere våre kjære byggere.
  • Beskrivelse av verket og profil galleri siden skal ikke inneholde noen form for krenkende eller upassende innhold eller språk.
  • Vi liker kjempegodt høytids-baserte kreasjoner! Så ikke vær redd for å dele alle dine verk med et bestemt tema når høytider nærmer seg!
  • Vi kuraterer ikke bare verk fra etablerte innholdsskapere. Vi prøver også på å fremheve nylige lagt til verk fra mindre eller ukjente byggere. Del med oss!

Vi er alltid på jakt etter nylig opplastede kreasjoner i galleriet, men du kan alltid hjelpe ved å anbefale andre spillere sine lagde verk gjennom disse trådene (som vi sjekker daglig):

For Tomter
For Rom
For Husstander

Husk at dette er kanaler som ikke bare vi er de eneste som bruker! Vi sjekker også ut byggverk som er delt på Twitter og Reddit, og til og med vår SimGuruer gir videre det som er delt med dem. Vi prøver også å holde følge med fremvisnings/utfordrings tråder som kan bli funnet gjennom forumene.

Vi håper du får god nytte av denne informasjonen, og vi ser frem til å fortsette med å sjekke ut deres fantastiske kreasjoner! Kos dere!»

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje