Offisiell blogg,  The Sims 4

Bli komfortabel og kreativ hjemme med The Sims 4

Hei alle simmere!

Det er på tide å slappe av og hengi seg til dine mest kreative og opprørske innfall. Fra upolert, uanstrengt kult utseende til fengslende oaser av litterær glede, dykk ned i komforten til grenseløs kreativ utforskning.

Med The Sims™ 4 Grungens tilbakekomst og Lesekrok-settene kan du nyte en dynamisk duo av kreative muligheter som gir deg mulighet til å feire simmens unike stil og skape et stille hjørne. Slå sammen den opprørske ånden til grunge-bevegelsen med roen til å fortape deg i en god historie, og la simmene omfavne sitt autentiske jeg.

Omfavn det upolerte

Utforsk det ikke-konforme og gjør stilen til din egen med The Sims™ 4 Grungens tilbakekomst-settet.

Uansett om disse klærne ble funnet eller har gått i arv, er det nå din oppgave å gi liv til disse sluskete silhuettene og falmede jeansene.

Tross forventningene med en garderobe som handler om å eksperimentere med løse og ledige plagg. Uansett om det er en gammel rocka band-T-skjorte eller en løstsittende hettegenser fra bruktbutikken, handler dette settet om å gi hverdagslooken ny og dristig energi.

En lesers paradis

I en verden fylt med konstant kjas og mas, har det blitt en ekte luksus å finne et stille hjørne for å nyte lesegleden.

Slapp av på et innbydende, koselig sted, og fortap deg i en god historie med The Sims™ 4 Lesekrok-settet. Skap det perfekte stedet for å sette seg ned etter en lang dag eller nyte en solfylt ettermiddag. Design lesekroken slik at den blir simmens favorittsted i huset.

Både Grungens tilbakekomst-settet* og Lesekrok-settet* blir tilgjengelig 01. Juni på PC via EA app™, Mac® via Origin, Epic Games Store og Steam®, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation®4 og PlayStation®5.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje