Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Tenåringsliv – Alt du trenger å vite for å bli med på Amerikansk fotball-laget

Alt du trenger å vite for å bli kaptein på amerikansk fotball-laget på videregående!

The Sims 4 Tenåringsliv kommer med fire splitter nye fritidsaktiviteter som tenåringssimmene dine kan bli med på: cheerleading-laget, Amerikansk fotball-laget, sjakklubben og datalaget. Du kan bygge ferdigheter og laget kan hjelpe deg låse opp ekstra gjenstander.

Vi skal veilede deg gjennom det å bli med og utmerke deg i amerikansk fotball-laget.

Bli med på amerikansk fotball-laget

For å bli med i Amerikansk fotball-laget, kan du bruke mobilen eller en datamaskin for å melde deg på. Velg deretter «Bli med på en aktivitet etter skolen» fra de tilgjengelige valgene. Påmelding til en aktivitet etter skolen kan gjøres i «Næringsliv-appen» på mobiltelefonen din, eller i den nye «Videregående skole-kategorien» på en datamaskin.

Amerikansk fotball-laget har trening fra klokken 15:30 til 17:30 på mandager, onsdager og fredager. Amerikansk fotball-treningen er en kaninhull-aktivitet, men det er mange aktive elementer ved å være med på det amerikanske fotball-laget. Sørg for at simmen din er hjemme og ikke på skolen når Amerikansk fotball-treningen starter, slik at de kan forlate tomten for å reise til kaninhulldestinasjonen.

Du starter som «Nykommer på amerikansk fotball-laget», og får en gratis amerikansk fotball i inventaret ditt. Du trenger en annen sim å trene med, ellers vil det ikke være noen alternativer tilgjengelig på fotballen. Klikk på fotballen i inventaret ditt og velg mellom vanlig eller hard trening med en annen sim. Du må trene med den amerikanske fotballen mellom hver trening for å komme videre i denne fritidsaktiviteten. Ved å trene med fotballen vil du få fysiske ferdigheter, noe som også er nødvendig for å komme videre.

Forfremmelser og belønninger

Amerikansk fotball-aktiviteten har tre nivåer, der hvert nivå kommer med nye belønninger.

1 – NYKOMMER PÅ AMERIKANSK FOTBALL-LAGET:

• Daglig oppgave: Tren med amerikansk fotball.
• Fridager:
Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Bonus:
– Klassisk amerikansk aerofotball.

Forfremmelsesoppgaver:
– Kom til nivå 2 i fysisk form.

2 – AMERIKANSK FOTBALL-LAGKAMERAT:

• Daglig oppgave: Tren med amerikansk fotball.
• Fridager:
Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Bonus:
– Amerikansk fotball-lagflagg

Forfremmelsesoppgaver:
– Kom til nivå 4 i fysisk form.

3 – KAPTEIN PÅ AMERIKANSK FOTBALL-LAGET:

• Daglig oppgave: Tren med amerikansk fotball.
• Fridager: Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Bonus:
– Gyllen amerikansk mesterfotball
– Amerikansk fotballtrofé fra videregående

Amerikansk fotball-lagets idrettsdag

Høtt høtt! Kom og bli med på moroa på Amerikansk fotball-lagets idrettsdag! Idrettsdagen finner sted på fotballbanen bak skolen hver torsdag mellom klokken 17.00 og 22.00.

Du trenger ikke å være med i det amerikanske fotball-laget for å delta på arrangementet og delta i amerikansk fotball-konkurransen.

Når du ankommer skolen etter at arrangementet har startet, vil det være bannerbueganger som sender ut fyrverkeri, fotobakgrunner, en salgsbod, en gruppecheermatte, to piknikbord og et podium. Hovedaktiviteten på dette arrangementet er amerikansk fotball-konkurransen, men simmene kan også danse til musikken, ta selfies og posere forran bilder foran fotobakgrunnen, kjøpe quarterback-antrekk, skolevarer, drikke og snacks.

For å bli med i Amerikansk fotball-konkurransen klikker du bare på en Amerikansk fotball på bakken eller i inventaret ditt.
Deretter velger du mellom vanlig eller hard trening med en annen sim. Prøv å forsikre deg om at du velger en sim med høy treningsferdighet, siden deres ytelse også vil påvirke din poengsum. Når du er ferdig leter du opp simmen med konkurransedommer-rollen i rødt over hodet. Klikk på den simmen, og meld ifra om poengsummen din.

Klokken 21.00 går dommeren opp på podiumet og kunngjør vinnerne.

Kilde: Denne guiden ble opprinnelig skrevet av Simscommunity.
Norsk versjon er laget av Simon Ekren Gravvold.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje