Nyheter,  Spilleguider og tutorialer

The Sims 4 Paranormal: Din praktiske guide til Beinhilde!

Mangeårige fans av The Sims-serien vil ha gode minner fra Beinhilde (eller Bonehilda på engelsk), som først dukket opp i The Sims: Makin’ Magic-utvidelsespakken tilbake i 2003. Mens Beinhilde ikke var til stede i The Sims 2, gjorde hun et comeback i The Sims 3 med utgivelsen av Supernatural-utvidelsen i 2012. Nå, nesten et tiår senere i 2021, vender Beinhilde tilbake til serien igjen i The Sims 4 Paranormal Stæsjpakke.

Les videre for å finne ut alt om denne elskede NPC i The Sims 4!

Hvordan tilkalle Beinhilde.

I tidligere The Sims-titler hadde Beinhilde sin egen kiste du kunne kjøpe i byggemodus, og plassere på simmenes hjemtomt. Deretter kunne hun bli oppfordret når som helt ved å banke på kisten for å vekke henne.

I The Sims 4 Paranormal kommer ikke Beinhilde ut av en kiste. Simmene dine må bruke litt tid på å bygge medium ferdighetene sine for å låse opp muligheten til å påkalle henne med det nye seanse bordet. Å tilkalle Beinhilde krever medium ferdigheter på nivå 3, så det tar ikke mye ferdighetssliping for å låse henne opp. Hun kan også bli innkalt når du vil, akkurat som i tidligere spill. Den eneste begrensningen er at hun ikke kan bli tilkalt hvis hun allerede er på tomten.

Når du tilkaller henne, vil Beinhilde holde seg rundt på tomten din i 12 timer (12 sims timer) med mindre du forlater tomten din, men da kan du bare tilkalle henne igjen med engang. Det er ingen nedkjølingsperiode for å tilkalle henne.

Hva gjør Beinhilde?

Beinhilde gjør alt hun gjorde i forrige spill, og mer! Ikke bare vil hun lage mat, rengjøre og pleie barn for simmene dine, men hun vil også bekjempe Temperance for deg hvis du tilfeldigvis bor i et hjemsøkt hus.

Ting Beinhilde vil gjøre:

  • Lage måltider.
  • Lage tilfeldige raske måltider for simmene dine ut av løse luften.
  • Moppe opp pytter/dammer.
  • Rydde opp og vaske skitne tallerkener.
  • Ta ut søpla og plukke opp søppelbøtter som har veltet.
  • Reparere ødelagte gjenstander.
  • Ta seg av nyfødte babyer.
  • Hjelpe småbarn med deres behov og hjelpe dem med å bygge ferdigheter.
  • Hjelpe barn og tenåringer med lekser.
  • legge bort kjæledyr- og barneleker hvis det er en tilgjengelig lekeboks på tomten.
  • Bekjempe Temperence.

Ting Beinhilde IKKE gjør:

  • Ønske gjester velkommen inn / ta i mot simmer som kommer på besøk.
  • Rydde opp/fjerne forbannede gjenstander i hjemsøkte hjem.

    Å ha en hushjelp som også er flink til å holde stygt humør borte, er veldig nyttig! Tilkall henne når simmene dine er for redde eller stressende til å holde tritt med husarbeid eller når de trenger beskyttelse mot ikke-så vennlige paranormale vesner!

Annen informasjon om Beinhilde.

Beinhilde har noen unike særegenheter og atferd hun vil gjøre selvstendig, for det meste bare for komiske formål. Hun har også egenskaper og en ambisjon som andre simmer, sammen med noen skjulte og belønningstrekk. Simmer kan omgås Beinhilde som alle andre simmer og til med og med romatisere henne!

  • Beinhilde kan bli venn med deg, du kan også ha et romantisk forhold til henne. Den sosiale kategorien romantikk er tilgjengelig på henne etter at simmene dine presenterte seg for henne for første gang.
  • Du kan ha WooHoo med Beinhilde, men du kan ikke prøve å lage barn med henne uten juksekoder. Mer om det i neste avsnitt.
  • Du kan ikke invitere Beinhilde til å bli medlem av familien uten juksekoder. Mer om det også i neste avsnitt.
  • Beinhildes tilstedeværelse kan noen ganger gi simmer en dårlig stemning, gjerne anspent fordi Beinhilde er… vel.. et vandrende skjellet.
  • Beinhilde er glade i å drikke vann: siden hun er et skjelett, går det bare rett gjennom henne og skaper en sølepytt på gulvet. Hun er høftlig nok til å rydde opp i de resulterende sølepyttende.
    (Det er rapportert inn at både Beinhilde og vanlige simmer gjør dette, hvor det dukker opp slike sølepytter i tide og utide… Sims Teamet er på saken med en feilretting!)
  • Beinhilde gjør ofte morsomme flørtende danser som en inaktiv animasjon.
  • Beinhilde liker også å beundre seg selv i spilet.
  • Beinhilde har den samme inaktive animasjonen av å sprøyte tilfeldige overflater i huset som butlere har fra Retroglamstæsj stæsjpakken.
  • Beinhildes trekk er familieorientert, ryddig, kreativ, innenriks (bonus) og modig. (belønningstrekk)
  • Beinhilde har Stor Lykkelig Familie-ambisjonen.
  • Hvis Kjendisfaktor er innstallert, starter Beinhilde med et uberørt omdømme.

Bruke juksekoder for å åpne flere alternativer med Beinhilde.

Selv om Beinhilde ikke kan bli medlem av husstanden din gjennom vanlig spill, kan hun gjøres spillbar med juksekoder. Åpne juksekode ruden med CTRL + SHIFT + C (eller alle fire ryggutløserne på konsoll), skriv deretter inn «Testingcheats True» og trykk enter. (eller X/A på konsoll).
Vær oppmerksom på at bruk av denne juksekoden vil deaktivere trofeer/prestasjoner på den lagringen hvis du spiller på konsoll!

Når du har aktivert koden, SHIFT-KLIKK på Beinhilde (eller O + X / B + A på konsoll) for å få ram en feilsøkingsmeny. Alternativet «Legg til i familien» skal vises. Klikk på den for å legge Beinhilde til husstanden din, og nå kan du ha Beinhilde som en fullt spillbar sim! Det er et par ting å huske på hvis du gjør dette.

For det første vil Beinhilde miste sin hushjelp-rolle og kanskje ikke gjøre alt hun gjorde mens hun var en NPC-hushjelp. Hun vil fremdeles rydde ofte på grunn av sitt ryddige trekk. For det andre vil du ikke kunne bruke seanse bordet til å tilkalle Beinhilde lengre hvis du gjør henne til et spillbart medlem av husstanden. Du kan ikke tilkalle Beinhilde mens Beinhilde allerede er på plassen, noe hun vil være hvis du har lagt henne til i familien, så da vil dessverre muligheten til og tilkalle henne være borte permanent.

Hvis du ønsker å stifte familie med Beinhilde, kan du gjøre det også! Med juksekoder, selvfølgelig. Du kan ikke prøve å få barn med Beinhilde, mens hun er en NPS-hushjelp, så bruk koden over for å gjøre henne spillbarn og et medlem av familien. Du vil legge merke til at du fremdeles ikke kan prøve å lage barn med Beinhilde selv med maxed ut romantisk barn, men det er en enkel måte å komme rundt dette.

Bare gå inn i Simskaperen (CAS) og sjekk Beinhildes kjønnsinnstillinger. Forsikre deg om at hun er marker for å bli gravid, og avslutt deretter simsskaperen. Beinhilde kan nå bli gravid! Så nå kan du prøve å få barn med henne.

Hvis ikke bare «Testingcheats True» funker for deg, prøv å slå på «Cas.FullEditMode» også. (NB! Siste kode gir ikke varsel på om den er aktiv eller ikke. Denne må aktiveres hver gang du skal inn i cas og gir deg muligheten til og endre alt ved simmer som om du skulle laget en sim fra starten av)

Når Beinhilde er gravid, vil hun ikke få en gravidmage, men vil fortsatt gå som om hun er gravid i andre og tredje trimester. Beinhildes barn vil være vanlig mennesker uten spesielle egenskaper eller evner på grunn av å ha en skjelletmor, men det er fortsatt et flott fortellende verktøy for spillere. Personlig syntes vi det er litt trist av Beinhildes ambisjon er «Stor Lykkelig Familie», men hun ikke klarer å ha en egen familie gjennom vanlig spill. Å kunne gi Beinhilde den kjærlige familien hun alltid har ønsket seg ved bruk av juksekoder, ga oss en varm og god følelse!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje