Nyheter,  The Sims 4

THE SIMS 4: MER INFORMASJON OM DEN KOMMENDE HAGEOPPDATERINGEN!

SimGuruRad har delt masse ny informasjon om den kommende gratis oppdateringen til The sims 4 hovedspillet som vil forbedre hagearbeid og legge til noen nye funskjoner!

Det er en ny  måte for å kunne påvirke det, for eksempel ved hageferdighet nivå 2; hvis du vil vanne mer enn en plante så kan du vanne hele planteboksen på en gang.

Den nye hagearbeid oppdateringen inneholder blant annet forbedringer når det gjelder å vanne, luke og du vil være i stand til å selge planter rett fra fabrikk bokser.

 

 

Ved å bruke «luk alt» interaksjonen kan simmen din dra ut en suger som lar simmen din suge opp alt ugresset samtidig istedet for at simmen må ned på knær å fjerne ugresset.

 

Superselger samhandling er en topp tier interaksjon som krever en høy hagearbeid dyktighet. Med dette samspillet vil simmene automatisk høste alle planter og selge alle på en gang.

Med utviklingen er det nå en ny og et mer rent brukergrensesnitt. Det er nå 5 nivåer istedenfor 10 og når du utvikler dine planter er det nå en umiddelbar interaksjon
.

Kilde: simscommunity.info

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje