Nyheter,  The Sims 4

Sett kursen mot The Sims 4 Star Wars: Reisen til Batuu spillpakken!

Om ikke så lenge, i en galakse nær oss … ankommer simmene Batuu!

I en galakse langt, langt borte, i Ytre Randsone, spinner planeten Batuu under sine tre soler – som vertskap for både den modige Motstandsbevegelsen og den onde Første Orden, og med lugubre Kjeltringer som utnytter kaoset. Hvordan ting utvikler seg, er opp til simmene i The Sims 4 Star Wars: Raisen til Batuu spillpakken, ute 8.September!

Opplev utkanten av galaksen.
Fra det øyeblikket simmene ankommer Batuu, vil de være omgitt av synet, lydene og luktene fra Star Wars. Majestetiske, forsteined trær stiger høyt over bosetningene, skipene flyt over og maskinene bråker. Black Spire-utposten summer av aktivitet mens de lokale romvesnene og travle droider lever dagliglivet. Selgere tilbyr Ronto Wraps og Fritert endorisk Tip-Yip til sultne niktoer og rodeser. Nyskjerrige adednedoer, mirialanere og twiælekere ser gjennom varene til Dok-Ondars Den of Antiquites. Simmene gjenkjenner kanskje et bestemt, beryktet skip, Millennium Falcon, eller håper på å unnslippe patruljerende stormsoldater, men når de ankommer… vil de aldri dra derfra.

Få Omdømme.
Spenningen mellom grupperingene på Batuu er tydelig. Stormsoldater patruljerer gatene og leter etter bevis på den skjulte Motstandsbevegelsen, og opprørerne utfører hemmelige planer fra den mystiske bunkeren. Selv smuglerne driver en lukrativ forretning, holder seg nøytrale for å dra nytte av både Motstandsbevegelsen og den Første Orden. Så hvem slutter simmene seg til?

DJ R-3X, droiden som styrer musikken på Ogas vertshus, er den beste informasjonskilden for å finne ut om de ulike grupperingene. I starten er oppdragene enkle. Simmene blir sendt ut for å søke gjennom forsyningskasser eller jage etter rykter om den voksende tilstedeværelsen av Motstandsbevegelsen, som et resultat av å fullføre oppdrag, samler simmene belønninger – og får omdømmepoeng hod sen tilhørende grupperingen. Øk simmenes omdømme for å stige i gradene, fra sympatisør eller tilhenger til sjersjant i Motstandsbevegelsen eller den Første Orden. Hvis galaktiske kreditter motiverer simmene dine mer enn ideologi, er Kjeltringene alltids ute etter hjelp – det er bare god forretning.

Etterhvert som simmenes omdømme vokser, påvirker det også hvordan lokalbefolkningen reagerer på dem. En sim som er høyt ansett av den Første Orden, kommer dårligere overens med tilhengere av Motstandsbevegelsen. Å klatrse i kommandokjeden ved å fullføre oppdrag, gir også nye grupperingskontakter. Avhengig av valget simmene tar, kan det hende de møter Vi Moradi som styrer et oppdrag, Rey som øver med lyssabel, Kylo Ren som eksploderer av sinne, eller Hondo Ohnaka som jukser i en runde Sabacc.

Skaff deg gjenstander og skatter.
Hva ville Star Wars vært uten lyssabler og droider? På Batuu kan simmene finne deler til sine egne lssabler! Ta en tur til Savis verksted for å se på hjalt og kyberkrystaller, eller fullfør oppdrag for å få sjeldne deler i belønning. Prøv forskjellige krystaller til du finner den som er riktig. Når lyssabelen er ferdig, kan du starte treningen! Å øve med lyssabel eller å sparre med andre simmer bygger i tillegg de fysiske ferdighetene.

Trenger du en venn på Batuu? Hva med en droide?! Samle skrapmetall fra skraphauger på Batuu og få nok galaktiske kreditter. Deretter kan du kjøpe en droide fra droidedepoet der til tilbyr astromekdroider i både R- og BB-serien. Tilpass droiden, gi den et navn og se hva den finner på. Simmenes nye venn kommer til å følge dem overalt på Batuu. Droidene er i tillegg nyttig på oppdrag. De kan bruke skannere og elektriske armer til å hjelpe simmene ved å søke gjennom kasser, kryptere kontrollpaneler, eller distrahere medlemmer fra rivaliserende grupperinger. Dette er droidene du trenger!

Ta den med hjem.
Når simmene kommer tilbake fra Batuu, kommer de ikke tilbake tomhendte. Kos deg med Star Wars inspirert oppdateringer for pynt, hjemmedesign og til med oppskrifter. Simmene trenger ikke å glemme Star Wars eventyret – de kan vise fram antikvitetene de samlet på Batuu eller gjøre om hjemmet til å se ut som tilholdsstedene på Black Spire-utposten. Inviter naboene på et slag Sabacc eller en økt med lyssabelsparring når du vil.

Alle droidene som simmene bestiller på Batuu, blir også med hjem til simmenes verden! Neida, droidene kan ikke gårundt og gi støt til folk i Willow Creek, men simmene kan fortsatt bygge videre på relasjonene til dem og styre dem med databrettet.

The Sims 4 Star Wars: Reisen til Batuu er ute 8.september 2020 ved midnatt i ditt område for Mac og Pc, og kl 10.00 PT for Steam, Xbox One og PlayStation 4!

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (base spilllet) (selges separat) og alle spilloppdateringene. For Pc: Sjekk minste systemkrav for denne pakken!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje