Nyheter,  Spesial,  The Sims 4

Historien til familien Bang

Militærfamilien Bang bor i den merkelige ørkenbyen Snålfoss, og ble først introdusert i grunnpakken til The Sims 2, og returnerte som en offisiell nedlastbar familie inne på The Sims 4 galleriet.

La oss ta en nærmere kikk på familien Bang:
General Krutleif er faren til Bukkleif, Cephire og Jens-Leif. Hans tidligere kone Laila døde av elektrosjokk etter at hun krevde skilsmisse og forlot ham. General Krutleif har et ganske kortklipt og brunt hår. Han går vanligvis iført sin militære uniform eller en grønn skjorte, tan bukser og brune sko. Han er øverst i den militære karrièren, akkurat som bestefaren og faren hans.

Sønnen hans Cephire ønsker å følge i sin fars fotspor og bli en general som han. De har et godt forhold, og Cephire vil gjerne imponere ham ved å få jobb i militæret. Hans andre bror Jens-Leif har ingen interesse for militæret. Noe som gjør at han ikke kommer overens med faren og sin eldre bror Cephire. Heldigvis for Jens-Leif har han lillebror, som han kommer bedre overens med. Bukkleif er en den snilleste i hele familien, og er også svært skoleflink og smart. Men samme hvor hardt han prøver, er ingen ting bra nok for hans strenge far. Han bruker mye tid på å lure på hvorfor faren aldri legger merke til ham.

 

General Krutleif får rundjuling av Pollineringstekniker 9.

Familiefeider:
General Krutleif er en svært aggressiv Sim som har mange feider med andre simmer i Snålfoss-samfunnet: Som f.eks Olivia Aandesen (Laila Bang døde på tomten hennes av elektrisk sjokk). Som tenåring sloss han en del og banket faktisk opp Khata Lyse og hele familien Zelig. Hans siste krangel var med Pollineringstekniker 9 Svenssen, fordi at han tapte en slosskamp mot han. Mange tolker det her som at General Krutleif forsøker å få romvesene til å forlate Snålfoss.

 

The Sims4:
En offisiell rekreasjon av familien Bang fra The Sims 2 ble lastet opp til The Sims 4 galleriet den 1.Mars.2019, som en del av 19-årsjubileet til The Sims. I tillegg til Bukkleif, Cephire, General Krutleif og Jens-Leif har også husholdningen spøkelset til Laila Bang, som er ekskonen til General Krutleif.

Vi i simskrystallen har spurt Sandinsky Productions som har ansvaret for den Norske oversettelsen til The Sims-serien, om de hadde noen kommentarer med tanke på de Norske navnene til familien Bang.

Hvorfor er det så mye Leif i navnene deres? Den eneste sønnen som General Krutleif kommer overens med er Cephire. Noe som også merkelig nok er det eneste barnet hans som ikke heter noe som har Leif i seg. Ble dette gjort bevist, eller er det faktisk rent tilfeldig?

Nei, akkurat det med Leif var vel bare for å gi dem litt usannsynlige tullenavn. Litt gøy å tenke på at en familie synes navnet Leif er så fett at de baker det inn i alle familiens navn.

Familietreet til familien Bang:

Kilder:
The Sims Wiki
TheSims Wiki Norge
ea.com
– Sandinsky Productions.
— Samt innhentet info fra spillene.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje