Nyheter

Det Norske offisielle The Sims-forumet blir slettet neste uke!

Etter lang diskusjon og dataanalyse av aktive brukere, nye postinger, kommentarer og hvordan forumet brukes og blir moderert, har vi bestemt oss for å legge ned følgende The Sims-forumer: det tsjekkiske, det norske, det svenske, det finske og det danske. Dette vil skje torsdag 28.Mars.2019
Dette betyr at du ikke lenger vil kunne bla gjennom innhold postet på forumet, og hvis du bruker lenker til avsnitt/diskusjoner, vil dette resultere i en omdirigering til det engelske forumet.

Takk for forståelsen og for at du er en del av det norske nettfellesskapet. Tilbakemeldinger og kommentarer er viktige for oss, og vi håper at du fortsetter å poste på det engelske The Sims-forumet.

Men nå kommer det store spørsmålet:
Kommer DU til å savne det Norske simsforumet? Det siste innlegget fra en vanlig bruker ble seriøst skrevet i August.2018, så det har ikke akkurat vært voldsomt mye aktivitet der inne for å si det mildt. Noe som også er grunnen til at den norske delen av forumet blir stengt ned i utgangspunktet.

Men hvorfor har aktiviteten der inne vært så lav?
Det er mange faktorer som har utløst det. Når forumet er såpass dødt som det har vært, så er det selvsagt vanskelig for EA å være veldig motivert til å henge inne på forumet. For hvem gidder vel å bruke tid og energi på å følge med på et forum uten aktivitet? Og når EA er lite aktive der inne, får ikke de få brukerne som av og til spør om noe svar på det de lurer på. Noe som igjen skaper enda mindre aktivitet. Dette er en såkalt ond sirkel, som er svært vanskelig å komme seg ut av igjen.

Her ser vi forsiden til det norske The Sims-forumet. Skjermbildet her ble tatt 24.Mars.2019

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje