Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Varulver: Finn og dekod Moonwood-relikvier i den nye samlingen

SPOILER! Før du leser videre må du være obs på at denne artikkelen inneholder spoilere. Leser du videre er det på eget ansvar.

I The Sims 4 Varulver er det en ny samling som heter «Moonwood-relikvier». Samlingen består av totalt 12 unike forhistoriske gjenstander, som kan plasseres i en spesiell utstillingshylle som heter «Moonwood relikvieutstilling». Alle gjenstandene har en fast plass, og vil automatisk fly på rett plass når de dras til utstillingshyllen.

Det som gjør denne samlingen unik, er at den inneholder tapte hemmeligheter om historien til Moonwood Mill, eller Moonwood for å være helt korrekt! Denne veiledningen er en fullstendig guide for å finne de ulike relikviene. Her vil du lære å dekode og forstå de skjulte budskapene i de hemmelige kodene.

Finn relikvier:

Ikke overraskende, er det veldig ideelt å la en varulv jakte på relikviene. Normale simmer kan være i stand til å snuble over en relikvie her og der mens de utforsker byen, men bare varulver er i stand til å finne den nøyaktige plasseringen av mulige relikvier med de rette varulveevnene. Det er dessuten også bare varulver som kan lære å tyde det tapte språket, som beskriver deres forhistorie.

Varulv som graver i bakken
Grav opp fortapte skatter og gjenstander: Med evnen til å rote i bakken, kan du grave frem skatter med bare hendene. Hvem bryr seg om hva naboene tenker om saken?

Det er flere måter å skaffe relikvier på:

Du kan grave i bakken med varulvevnen «åtseldyr», eller ved å utforske det underjordiske tunnelsystemet i Moonwood Mill. Du kan også finne relikvier inne i flokkens hengested, om du er en del av en varulvflokk.

Varulvevner:

Varulver som har den laveste rangeringen «valp, kan kjøpe «åtseldyrevnen». Med evnen «åtseldyr får du evnen til å rote i bakken, og kan grave frem skatter med bare hendene.

Hvis du øker rangeringen til «Spjæling», kan du kjøpe varulvevnen «forbedret luktesans». Med ny og forbedret luktesans, kan du løfte snuten mot vinden og lukte andre simmes følelser, snuse deg frem til nedgravde skatter i hagen, eller oppdage okkulte simmer.

Denne evnen vil også være svært nyttig kombinert med varulvevnen åtseldyr. Bruk evnen «forbedret luktesans» til å snuse opp spesifikke områder, der noe er begravd under jorden. Se etter flekker som avgir «stinkende røyk», og bruk «åtseldyrevnen» til å rote i bakken. Når du roter i bakken på disse områdene, er det garantert at du finner noe. Men… Du kommer ikke til å finne en relikvie hver gang, men du vil fortsatt finne relikvier langt lettere med denne evnen enn uten.

Tunnelsystemet:

Hvem som helst kan utforske tunnelsystemet under Moonwood-Mill. Men du må være varulv, og ha spesielle varulvevner for å kunne klare å utforske hele tunnelsystemet.

Hvis du øker rangeringen til «Primær», kan du kjøpe varulvevnen «Nattsyn». Dette vil hjelpe deg med å finne gjenstander i de mørke tunnelene. Du vil ikke alltid finne en relikvie, men du øker likevel oddsen betraktelig ved å ha denne evnen. Det er tre tunnelinnganger rundt om i Moonwood Mill. «Den gamle bunkeren ved siden av familien Volkov», «portalpottene nær elven i byen», og «kloakkristen nær tilholdsstedet til villdyra». Du kan også kjøpe din egen tunnelinngang i Kjøp/bygg, som kobler deg til tunnelsystemet.

Ikke glem å sjekke ut flokkens hengested om du er en del av en ulveflokk. For der inne kan du finne relikvier, som du selv kan gjøre krav på.

Dekod graveringen på relikviene

Når du først finner en relikvie, vil du ikke kunne lese kunnskapen den inneholder. Det er nemlig skrevet på et veldig gammelt språk som består av kryptiske symboler, og som bare en varulv kan lære å lese.

Varulver har inaktive evner som kan låses opp i hvilken som helst rangering. Hver inaktive evne har forskjellige krav, for å bli låst opp til en aktiv evne. Du må låse opp den inaktive evnen «måneåpenbaring», for å kunne tyde det eldgamle språket på relikviene du finner.

Varulv som leser varulvbok
For å låse opp måneåpenbaring må du lese varulvbøker.

Varulvbøkene ser like ut som de andre bøkene i spillet, men titlene og sammendragene vil referere til varulver. Biblioteket i Moonwood Mill vil ha et greit utvalg av disse bøkene, men enhver bokhylle i Moonwood Mill vil også ha enkelte av disse bøkene. Flere av bøkene kan graves opp ved hjelp av varulvevnen forbedret luktesans. Du kan også finne bøker i tunnelene eller inne på flokkens hengested om du er en del av en ulveflokk.

Det kan ta en stund å låse opp «måneåpenbaringsevnen», men bare fortsett å lese så mange varulvbøker du kan til du får denne evnen.

Samle og dekod alle relikviedelene for å få hele historien til Moonwood Mill, og lær hvordan varulvene oppsto.

Når du har evnen til å tyde relikviene, klikker du på en relikvie og velger «Dekod gravering». Simmen din vil da bruke kort tid på å studere relikvien, og står der med en liten penn og ei notisblokk. Når de er ferdige, vil du kunne holde markøren over relikvien for å se et verktøytips som forklarer en del av forhistorien som er knyttet til relikvien. (Det kan være lurt å gjøre dette mens du har relikvien i utstyrslisten, da historiene ofte er ganske lange.)

Relikvieliste:

Moonwood-Mill har mange hemmeligheter, og en historie som er tett knyttet sammen med varulvenes, vampyrenes og magikernes historie. Er disse relikviene kanskje nøkkelen til å låse opp mysteriene og fortellingene om denne gamle månefortryllende tømmerdriftsbyen?

Nedenfor er en komplett oversikt over alle relikviene fra varulvpakken som finnes.

Relikvie:

Sjeldenhet: Pris:
Månemagiker-potteskår: «Læring» Vanlig 50
Kjevebein fra tam kuplante Vanlig 75
Hodeskalle fra tam kuplante Vanlig 75
Hundefrendedyrfigur: «Brutus» Uvanlig 125
Hundefrendedyrfigur: «Verity» Uvanlig 100
Månemagiker-potteskår: «Planting» Uvanlig 75
Månemagiker-potteskår: «Hamskifte» Uvanlig 75
Myshupotamisk tavle: Kuplantetemming Uvanlig 125
Myshupotamisk tavle: Vis ulvemann Uvanlig 125
Hundefrendedyrfigur: «Gibby» Sjelden 250
Hundefrendedyrfigur: «Renga» Sjelden 200
Månemagiker-lokk Sjelden 125

Vi har basert oss på en guide fra Simscommunity.
Kilde: Simscommunity.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje