Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

The sims 4 – Varulver: Ambisjonsguide

OBS: Navnet Maria er navnet på simmen som forfatteren har brukt til å lage denne guiden. Navnet vil derfor være noe annet hos deg, med mindre din sim også heter Maria da vell og merke!😎

The Sims 4: Varulver kommer med en helt ny ambisjon som simmene kan fullføre. Den nye ambisjonen «Nybegynnervarulv» finner du under kategorien «Varulv»

«Denne simmen vil slippe sitt indre beist fri og bli en varulv!»

Denne ambisjonen har dessverre bare et steg, men inni dette steget er det flere småsteg som du må fullføre for å kunne gå videre.

1) I harmoni med månen
Bli en varulv:
Ingen hoggtenner eller pels å se enda? Prøv å tilbringe tid sammen med varulver, enten som venn eller fiende! Du kan også utforske den dype, mørke undergrunnen i Moonwood Mill.

Gå opp i rang til spjæling:
Ikke valp mer! Kom deg til ulvenivå to. Du ser fremgangen til Maria i varulvferdighetpanelet.

For å kunne gå opp i rang må du gjøre forskjellige ting som knytter deg til det å være varulv. Dette kan være å ule, eller bruke trekkene som du har valgt deg via evnepoeng. 

Opplev en fullmåne:
Maria må oppleve en hel fullmånenatt for å forstå hvordan den påvirker raseriet hennes. Du ser kommende månefaser i kalenderen.

Dette steget kan det ta litt tid å komme til, da det rett og slett handler om å oppleve en fullmånenatt. Mens du venter på dette kan du fullføre å gå opp i rang, eller å lese varulvbøker. Kanskje du til og med rekker å gjøre unna begge? 

En fullmåne finner sted hver 8.ende dag. 

Les varulvbøker:
Prøv å sjekke bokhyllene rundt omkring i Moonwood Mill, eller bruk datamaskinen til å kjøpe varulvbøker. Det kan til og med hende at Maria får en åpenbaring mens hun etterforsker varulvenes hemmelige historie.

Når du er ferdig med ambisjonen «Nybegynnervarulv» får du fire nye ambisjoner du kan velge mellom. Disse er: 
Kollektivets sendebud
Bli med i moonwood-kollektivets verdige rekker av gode naboer!
Villdyroverløper
Bli med i villdyra og vis verden hvem som er sjefen!
Ensom ulv
Bli den sterkeste, skumleste varulven helt på egenhånd!
Kursøker
Finn kuren for å fortsette livet som vanlig sim!
Alle disse ambisjonene har 4 delmål man må fullføre.

KOLLEKTIVETS SENDEBUD:

Bli med i Moonwood-kollektivet
Bli venn med Moonwood-kollektivets leder og bestå prøvene for å bli med i flokken!.

Denne handler rett og slett bare om å bli venn. Det kan ta litt tid, så greit å smøre seg litt med tålmodighet. Etter du har blitt venn med lederen spør du om å bli venn av flokken. Dette betyr ikke at du er med i flokken, men du kan begynne med de tre prøvene du må igjennom for å kunne bli tatt opp. Husk å bestå disse også.  

Vær sosial med varulvvenner:
Maria må skaffe seg flere kontakter i varulvverdenen og bygge forhold med forskjellige varulver helt til de offisielt anerkjenner henne som venn, og så fortsette å samhandle med dem på vennlige måter.

En av de 4 man trenger her kan være lederen selv. Da slår du to fluer i en smekk. 

Vær en god varulvambassadør:
Lev opp til Moonwood-kollektivets flokkverdier ved å bruke noen av de hendige varulvevnene dine! Prøv å bruke varulvempati for å roe ned en varulv som løper løpsk, ta tilbake kontrollen mens du løper løpsk selv ved å bruke viljen til å stå imot, eller spre det gode ord til de som ikke er en del av varulvsamfunnet gjennom varulvdiplomati.

Den letteste og kjappeste måten vi har funnet ut at man kan gjøre ferdig denne er å finne mange ikke-varulvsimmer, bli kjent med disse og rose Moonwood-kollektivet for innsats rundt selvforsyning og diplomati. Valget om å rose Moonwood-kollektivet ligger under «vennlig».

Bli alfa i Moodwood-kollektivet:
Utfordre den nåværende alfaen i Moonwood-kollektivet og ta kontroll i rollen som ny flokkleder!

Her må du finne flokklederen, deretter trykke «varulvflokk» mens du prater med han, og utfordre alfarangen. Her er det om å gjøre å vinne, om du taper må du vente litt før du kan prøve igjen.

VILLDYROVERLØPER:

Bli med i villdyra:
Bli venn med lederen av Villdyra og bestå prøvene for å bli med i flokken!

Denne handler rett og slett bare om å bli venn. Det kan ta litt tid, så greit å smøre seg litt med tålmodighet. Etter du har blitt venn med lederen spør du om å bli venn av flokken. Dette betyr ikke at du er med i flokken, men du kan begynne med de tre prøvene du må igjennom for å kunne bli tatt opp. Husk å bestå disse også. 

Gjør simmer om til varulver:
Skaff deg Bærer på en forbannelse-evnen og bruk den til å forvandle ikke-varulvsimmer.

Finn varulvevnene, klikk på bærer på en forbannelse, og bruk et evnepoeng for å få denne.
OBS: Du må ha kommet opp til primær-nivå. Deretter kan du finne en sim du ønsker å forvandle, med å finne «forbannet bitt»-interaksjonen.

Varulvenes verdensherredømme!
Det er tid for å komme seg ut og vise verden hvem som er sjefen! Prøv å skaffe deg evnen til å markere territorium, og … bruk den. Hun kan også sparre med varulvvennene sine, og kanskje til og med prøve seg på å provosere Greg!

Finn varulvevnene, klikk på marker territoriet, og bruk et evnepoeng for å få denne. For å bruke den kan du klikke på bakken, deretter varulv-interaksjonen, deretter marker territoriet. 

Bli alfa i villdyra:
Utfordre den nåværende alfaen i Villdyra og ta kontrollen i rollen som ny flokkleder!

Her må du finne flokklederen, deretter trykke «varulvflokk» mens du prater med han, og utfordre alfarangen. Her er det om å gjøre å vinne, om du taper må du vente litt før du kan prøve igjen.

ENSOM ULV:

Gå opp i rang til Apex:
Nå er øverste nivået i varulvfremgang for å virkelig mestre varulvsstilen!

Bruk varulvevnene dine, både under fullmåne og ellers. Etter hvert går du opp i rang. 

Slipp villdyret fri:
Det er tid for å flekke tenner og klør og slippe sitt indre beist fri! Maria kan oppnå dette ved å knuse eller klore opp gjenstander rundt seg. Hun kan også knurre, komme med grusomme trusler eller ule ondskapsfullt mot andre simmer.

Dette kan enkelt gjøres ved å knuse eller klore gjenstander, du velger fritt dine egne eller andres. Eller du kan bruke evnepoengene dine til å skaffe deg ondskapsfulle ul.

Sparr med varulver:
Bevis for alle hvem som er den sterkeste varulven i byen! Utfør varulvsparring med fem forskjellige varulver for å vise hvor god Maria er til å slåss.

Finn en varulv, klikk deg frem til du kommer til varulv-interaksjonen, velg sparr.

Slå Greg i et bikkjeslagsmål:
Greg har definitivt et rykte på seg … og Maria nekter å la noen være skumlere enn seg selv! Utfordre Greg til et bikkjeslagsmål og gå seirende ut!

KURSØKER:

Høst månekronblad:
Finn den sjeldne månekronbladblomsten i Moonwood Mill og høst den for bruk i kuroppskriften.

På oversiden av Moonwood mill er det et høyt fjell. I nærheten av huset man kan bo i er inngangen til dette fjellet. Når du går inn inngangen kommer du på toppen av fjellet, der finner du også månekronbladblomsten

Samle inn tyrihjem:
Høst inn tyrihjem til bruk i kuroppskriften.

Like nedenfor fjellet er et fiskevann, følg denne frem til en liten foss. I det området finner du tyrihjem

Lag UlVekk:
Når Maria har lært oppskriften på UlVekk etter å ha utforsket Moonwood Mill og fått tak i alle ingrediensene som trengs kan hun bruke en bar til å lage et ferskt glass med den.

De opprinnelige månemagikerne utviklet en kur ved å blande tyrihjelm og månekronblad. Sistnevnte finner du bare i Moonwood Mill, når det er fullmåne. Denne blandingen har en sterk virkning, og det er allment anerkjent at denne blandingen har fjernet varulvforbannelser etter inntak.

Drikk kur:
Sørg for at Maria er helt forberedt på å forlate varulvlivet først!

Denne kuren fører nemlig til at varulvlivet er over, og simmen kan leve et normalt liv igjen. 

 

Sjekk også ut denne guiden:

Varulver – Hvordan lager man UlVekk?

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje