Nyheter,  Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

THE SIMS 4 HAR FÅTT EN HELT NY OPPLÆRING FOR NYE SPILLERE!

I den siste oppdateringen til The sims 4 kom det mange nyheter, som det vil komme nyheter om i dagene fremover. Vi har valgt å ha mest fokus på de nyeste tingene som terrengverktøy, og den nye tutorialen du får, når du er ny spiller, i The Sims 4.

Den nye opplærings tutorialen, er mye bedre enn den gamle, blant annet  har dem nå lagt til godt forklarende tekst, samtidig som du blir vist frem hva du skal starte med. 

Under gir vi deg en kort forklaring av hvordan den nye opplæringen fungerer! 

Neste gang du starter et nytt spill, vil du få opp valg mellom å spille med opplæring, eller å hoppe over opplæringen. Du kan også velge at meldingen ikke skal vises igjen.

Du kan nå få en tutorial, i The sims 4, hvis du ikke har spilt på en stund, eller er ny i spillet!
MULIGHET TIL Å VELGE MELLOM TUTORIAL OG IKKE TUTORIAL!

Du vil nå bli møtt med en snakkende person, som forteller deg hvordan du kommer i gang med å lage din perfekte sim. Er det deg selv, en kjendis? Eller kanskje et familiemedlem av deg? Det er samtidig tekst, som du kan lese samtidig.

Endelig er din perfekte sim laget, men hvordan spiller man egentlig The sims 4? Dette blir forklart, og du kan samtidig spille noen sims dager med opplæringen aktivert. Den deaktiverer seg av seg selv, etter noen dager i spillet. 

Jeg ønsker å avslutte opplæringen nå, er det mulig? 
Ja dette er fult mulig. Dette gjør du på de tre prikkene øverst i høyre hjørne. 

 

Du får da opp en boks, som spør om du ønsker å legge til flere i husstanden din, spille videre på startet game, eller starte med blanke ark. 

 

 

Vi i Simskrystallen skal teste de andre nye funksjonene som førstepersonskamera, og terrengverktøy i dagene som kommer, og vil komme med en nyhet om de andre nye tingene i løpet av uken. 

 

Vi gjør oppmerksom på at mange Mods i The sims 4 nå har sluttet å fungere, les mer om dette her

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje