Oppdateringsmerknader

OPPDATERING 27.07.2021

PC: 1.77.146.1030 / Mac: 1.77.131.1230

Konsoll: Versjon 1.45

Hei, alle simmere!

Denne oppdateringen løser problemer fra vår forrige oppdatering. Vi takker igjen for tålmodigheten og tilbakemeldingene. Vi setter pris på det.

 

–SimGuruRusskii

Feilrettinger

Før vi forteller deg om feilkorrigeringene i denne oppdateringen, så ønsker vi å nevne at i de forrige oppdateringsnotatene var det en liten feil da vi snakket om forbedringene til Galleriet og nedlastingen av tomter laget med bb.moveobjects-juksekoden. For spillere innebærer dette at dere ikke må manuelt aktivere juksekoden før dere setter inn en tomt fra galleriet for at gjenstandene skal stå akkurat der de som har laget tomten vil at det skal være. Beklager forvirrelsen!

Åh! Er bekymret for trophies og/eller prestasjoner? Slapp av! Denne forbedringen stopper ikke dem.

Konsoll

  • For spillere på PlayStation dukker Hytteliv nå opp blant utvidelsespakkene i «Pakker»-seksjonen på hovedmenyen. Vi har også fått på plass Katter og hunder der, siden den hadde forsvunnet også.
  • For spillere på Xbox vil Hytteliv nå vise prisen sin på informasjonssiden på hovedmenyen. Katter og hunder og Smådyr og kjæledyrstæsj har også kommet tilbake og bringer deg nå til pakkesiden på Microsoft Store og ikke en side som sier at de ikke eksisterer.

The Sims 4

  • Skuespillere, dekoratører og frilansere … simmer i oppdragsbaserte karrierer kan atter en gang ta på seg jobber fra karrierepanelet for å tjene penger. Nå ska’re jobbas!
  • Zoomers Matleveranse har trent zoomerne (eller heter det zoomerater? Verdt å tenke på!) til å FAKTISK levere den maten simmene har bestilt. Vi beklager for alle de tapte måltidene.

Katter og hunder

  • Kjæledyr i allerede eksisterende husstander er nå tilbake i husstandene sine. Deres fravær var ikke helt … riktig. Kjæledyr er så absolutt like mye en del av husstanden som det spøkelsene er!

Livet i tropene

  • Nye havsimmer mister ikke halene sine og vannbehovsmåleren når de svømmer. For havsimmer laget før den forrige oppdateringen og denne, kan du gjenopprette «havsimheten» deres ved å spise havsimtang for å bli menneske og spise det på nytt igjen for å bli havsim. Du kan også bruke juksekoden «traits.equip_trait trait_OccultMermaid_TYAE» til å komme deg rundt dette.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje