Nyheter

Forbered deg på The Sims 4 Snøparadis + Basespillet oppdateringen!

Neste uke kommer til å bli en stor dag for The Sims 4!

For det første har vi en enorm oppdatering til The Sims 4 Basespillet på PC/Mac og konsoller. Oppdateringen er satt til utgivelse 10.November (forventet tidspunkt for oppdateringen er rundt kl 10 PT) og bør gi noen nye funksjoner til spillet som plattformer, følelser og mer.

Den neste store utgivelsen er The Sims 4 Snøparadis pakken, som skjer bare 3 dager etter den store oppdateringen. Utgivelsesplanen for denne utvidelespakken vil være forskjøvet på forskjellige områder og plattformer. Ikke bekymre deg – vi holder der oppdatert!

The Sims 4 Basespillet Oppdatering.

Den neste basespill oppdateringen bringer mange nye funksjoner til bordet, inkludert:

  • Plattformer.
  • Nye halvveggstørrelser.
  • Ferier og utleie i alle verdener.
  • Sim Info Panel.
  • Nasolabial Krøller frisyren i Simsskaperen.
  • Fiksede hudfarger.

Bare for og nevne noe av det som kommer gratis for alle spillere.

I følge den offisielle blogginnlegget som ble utgitt av EA, vil oppdateringen bli utgitt 10.November, med tanke på at oppdateringen er veldig tung på nye byggemodus funksjoner og  spillendringer, er det veldig mulig at noen av de nåværende modsene som vil legge til noe i byggemodus, verdener eller game play, sannsynligvis vil gå i stykker.

Sørg for at du holder oversikt over alle oppdateringer og informasjon som kommer fra din favoritt CC- og Mod-skaperene dine, for å sikre at du har muligheten til og oppdatere de. Selv om spillet automatisk deaktiverer alle CC og Mods første gang du åpner The Sims 4 etter oppdatering, anbefales det at du ikke aktiverer mods på nytt før du skaperene har bekreftet at modsene deres er trygge / får kompatilitet oppdatert start. Hvis du aktiverer mods/cc uten å forsikre deg om at de fungerer med den nye Sims 4 versjonen, kan det ødelegge spillet ditt.

Hvis du derimot vil teste dine nåværende mods/CC og se hvordan de jobber med den siste oppdateringen, anbefaler jeg deg å ta en sikkerhetskopi av den nåværende lagringsspillmapppen din (ligger i Dokumenter -> Electronic Arts -> The Sims 4).

The Sims 4 Snøparadis.

The Sims 4s 10 utvidelsespakke – Snøparadis, kommer til å lanseres 13.November på tvers av Pc, Mac, Stream, PS4 og Xbox One – samt neste generasjonskonsoller PS5 og Xbox Series X.

The Sims 4 Snøparadis vil, akkurat som noen av de forrige Sims 4 pakkene, bare fungere på 64-biters systemer og støttes ikke av The Sims 4 Legacy Edition.

For å sikre at du kan spille spillet riktig, må du sjekke disse tingene:

  • Forsikre deg om at PC-en din kjører på et 64-biters system. 32-biters systemer støttes ikke lenger helt siden utgivelsen av The Sims 4 Legacy Edition, og hvis du kjører på et 32-biters system, VIL du ikke enten oppdatere basespillet ditt eller spille Snøparadis.
  • Forsikre deg om at du oppfyller følgende systemkrav for Snøparadis:

PC SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SPECS:
OS: 64 Bit Required. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, eller Windows 10
CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ eller tilsvarende (For datamaskiner som bruker innebygde grafikkbrikkesett, krever spillet 2,0 GHz Intel Core 2 Duo, 2,0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 eller tilsvarende)
RAM: Minst 4 GB RAM
DISC DRIVE: DVD Rom kreves kun for installasjon.
HARD DRIVE: Minst 15 GB ledig plass med minst 1 GB ekstra plass for tilpasset innhold og lagrede spill.
VIDEO: 128 MB av Video RAM og støtte for Pixel Shader 3.0. Supported Video Cards: NVIDIA GeForce 6600 eller bedre, ATI Radeon X1300 eller bedre, Intel GMA X4500 eller bedre.
DIRECTX: DirectX 9.0, 10 and 11 Compatible
INPUT: Keyboard and Mouse
ONLINE REQUIREMENTS: Internett-tilkobling påkrevd for produktaktivisering.

RECOMMENDED SPECS:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, or 10
PROCESSOR: Intel core i5 eller raskere, AMD Athlon X4
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 650 eller bedre.
MEMORY: 4 GB RAM
HARD DRIVE: 18 GB of Hard Drive plass.

MAC SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SPECS:
OS: Metal-versjon påkrevd. Mac OS® X 10.11 (El Capitan)
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4GHz Prosessor eller bedre.
RAM: Minst 4 GB RAM
HARD DRIVE: Minst 15 GB ledig plass med minst 1 GB ekstra plass for tilpasset innhold og lagrede spill.
VIDEO: NVIDIA GeForce GTX 680, AMD Radeon RX 560 eller bedre.
INPUT: Tastatur og datamus.
ONLINE REQUIREMENTS: Internett-tilkobling kreves for produktaktivering.

RECOMMENDED SPECS:
OS: Mac OS® X 10.11 eller nyere.
PROCESSOR: Intel Core i5 eller bedre.
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 680, AMD Radeon RX 560 eller bedre.
MEMORY: 8GB RAM
HARD DRIVE: 18 GB av Hard Drive plass.

Oppdatering av Mods.

Hvis du er relativt ny ved bruk av mods, kan dette være nyttig for det. Som nevnt tidligere her så vil mods og cc (tilpassetinnhold) bli avslått ved oppdateringer. Dette skjer ved alle såkalte patch oppdateringer, som det handler om her. Disse oppdateringene er gjerne store, og kommer som regel ved et pakkeslipp.

For å oppdatere mods, må du først vite navnet på modsene du bruker. F.eks så bruker jeg en mods som heter UI Cheats Extension, så jeg bruker den som et eksempel. For og enkelt finne de fram igjen, kan du google navnet eller gå direkte til siden du lastet ned moden fra hvis du husker det. Som regel vil du finne siden ved å google navnet.

For å oppdatere en mod, må du sjekke om det står noe om at den er oppdatert. Enten står det en langt nyere dato, eller en dato ikke så lenge etter oppdateringen. I dette tilfellet vil datoen være 10.Nov eller etter det. De fleste ganger kaller skapere også oppdateringen etter navnet på pakken som kommer, i dette tilfelle vil de nok kalle oppdateringen «Snowy Escape Uptdate» (som er pakkens engelske navn).

  1. Last ned den nye, oppdaterte versjonen av moden.
  2. Pakk den ut igjen, som du gjorde da du lastet ned første gang.
  3. Åpne Mods-mappen din. Nå er det viktig at du fjerner ALLE filer som hører til moden. Litt usikker på om du får med alle filene? Her er et lite tips til dere!

    Hvis du har en windows pc, kan du garantert søke i mappene dine. Her ser dere min mappe etter jeg at søkt på «UI Cheats», da vil alle filer som inneholder det navnet komme opp etter å ha trykt enter. Det vil også komme opp forslag til hva du mener når du starter å skrive. Dette gjør det bare enklere og holde styr på alle filene som hører til en mod.

Du må alltid oppdatere de, noen funker okey etter en oppdatering, mens noen går helt i stykker. Jeg anbefaler dere og ta ut alle mods hvis du opplever at spillet hakker/glitcher, hender/føtter o.l forsvinner, spillet fryser o.l da vil det tyde på at noe ikke er som det skal være. Bedre at du spillet uten en mod enn og ha en ødelagt en i spillet ditt som vil gi deg mer problemer enn glede.

Oppdatering og aktivering av mods/cc igjen.

  1. Oppdater spillet. Enten skjer dette automatisk eller så må du manuelt gjøre det hvis du har slått av automatisk oppdatering.
    Hvis du må gjøre det selv: Åpne Origin, klikk på The Sims 4. Ved «start spillet»-knappen har du et tannhjul, klikk på det og velg «oppdater spillet». Nå starter oppdateringen.
  2. Åpne The Sims 4.
  3. Gå åpne innspillingsmenyen. De tre prikkene oppe i høyre hjørne.
  4. Klikk på Annet, og aktiver tilpasset innhold igjen. Alt er merket i rødt på bildet, følg bildet så vil du finne de.
  5. Avslutt spillet og start det igjen. Mods og CC er nå aktivert igjen.

Hvis det er noe uklart rundt mods, ta gjerne kontakt i kommentarfeltet eller kontakt oss på Facebook. Jeg heter Emilie og har ansvar for alt som inneholder mods og cc, og jeg hjelper dere gjerne om det skulle være noe som er usikkert o.l!

Gled dere til den nye oppdateringen og den nye pakken som kommer 13.November!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje