Nyheter,  The Sims 4

Simguru Grant innrømmer at The Sims 3 var dårlig laget

Det er ikke ofte man ser at produsenter er brutalt ærlige på spill de har arbeidet med, iallefall ikke at de innrømmer at det de jobbet med ikke så bra ut. Dette endret seg drastisk da Grant Rodiek (en av produsentene til The Sims 4 blant annet) innrømte dette i en tweet. Han skrev som svar på et spørsmål stilt på Twitter der spørsmålet var om hans personlige preferanser mellom realismen til The Sims 3 kontra det «cartoony» som ble introdusert med The Sims 4. Uten å tvile svarte Grant at The Sims 3 så dårlig ut, og at The Sims 4 så veldig mye bedre ut. 

I tilfelle du ikke vet det har Grant Rodiek arbeidet med The Sims 3 siden de startet å produsere spillgenerasjonen i 2005. Han har også jobbet med noen ekspansjonspakker som ble lansert for denne generasjonen. 

Grant bekreftet også at han synes at The Sims-teamet har gjort en mye bedre jobb med The Sims 4 enn The Sims 3. Denne tweeten kan du lese her.

 
The Sims 3 og 4 har gått to ulike veier når det kommer til visuell identitet og kunststil. Vi i Simskrystallen ønsker ikke å åpne opp for en debatt på hvilket spill som er best på aspekter og ulike trekk. Men det er fremdeles interessant å se en tilståelse på et spill de fleste av oss har brukt flere år på å spille. 

Simmer siden 2000. Kjent som Simtastic Cassie på YouTube.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje