Nyheter,  Offisiell blogg,  The Sims 4

THE SIMS 4 KJENDISFAKTOR: LITT OM DEL SOL VALLEY

Utvidelsespakken The Sims™ 4 Kjendisfaktor kommer denne måneden, så vi tenkte at vi skulle fortelle deg litt om Del Sol Valley, den nye byen i denne pakken! Vi kommer til å dele informasjon om de forskjellige nabolagene snart, men i mellomtiden skal du få en oversikt over hva du kan forvente i denne glamorøse byen, der alle har blikket vendt mot stjernene.

Mirage Park
Lyst på et starthjem for en håpefull, ung sim? Dette er stedet der lovende artister bygger opp karrierene sine, skaffer seg kontakter og øver seg for å bli bedre til det de driver med. Gi simmen din et rimelig hjem, og sett i gang med å booke giger!

Starlight Boulevard
Det er hit alle i Del Sol Valley kommer for å se og bli sett. Her får du øye på kjendiser, du kan gå langs det berømte kjendisfortauet, og hvis du føler deg i det heldige hjørnet, kan du prøve å komme deg forbi dørvakten på byens hotteste nattklubb. Profftips: Prøv å overbevise dørvakten om at du hører hjemme på stedet! Kan funke!

Pinnacles
OK, så simmen din har kommet seg opp og frem. Nå er tiden inne for en oppgradering, og det betyr å flytte til Pinnacles. Dette er et område beregnet kun for A-kjendiser, et sted der kjendisene kan trekke seg tilbake og få en pause i de hotte livene sine. Men vær forsiktig, et større hus betyr ikke nødvendigvis at du får fri fra kameraene.

HUSK:
Ikke gå glipp av den kommende direktestrømmingen til The Sims teamet den 9. november 2018, der du får vite enda
mer om Del Sol Valley!

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje