Nyheter,  Offisiell blogg,  The Sims 4

THE SIMS 4 KJENDISFAKTOR: EN OMVISNING HOS PLUMBOBFILM

Utvidelsespakken The Sims™ 4 Kjendisfaktor * lanseres snart, så da er tiden inne for å kikke litt nærmere på nabolagene i Del Sol Valley!

Først ut er Plumbobfilm. Her blir drømmer til virkelighet foran kamera! Når simmene dine har valgt en karriere som skuespiller, funnet seg et talentbyrå og gjort det bra på prøvespilling, kan de sette kursen hit for å spille inn en reklame eller en spillefilm. Og du kan selvsagt bli med dem på jobb. Når simmene ankommer, får de oppleve livet på filmsettet. Det er ikke alltid så glamorøst som alle skal ha det til, men sånn er det nå en gang med filmmagi.

Det viktigste først: mat. Simmene kan gå bort til bordet og ta seg noe å spise. Det er helt gratis, og siden simmen din er i startgropen, kan det være lurt å stille sultbehovet her.

Sett kursen mot hår og sminke-stasjonen, der man blir fikset før opptak. Hvem vet hvordan resultatet kommer til å bli, men vi får bare regne med at det er proffer som jobber her, eller hva? Så er det garderoben, der simmene får kostymet som skal brukes i scenen. Nå begynner det å likne noe!

Plumbobfilm er en unik del av Del Sol Valley, og for så vidt av hele The Sims 4. Det som gjør stedet så spesielt, er filmsettene, da disse endres basert på hva som skal spilles inn. Det kan være et sjørøverskip, en westernsaloon eller et eller annet til barne-TV. Dette avhenger av hva simmene velger i karrieren. Det kan også hende at settene kan gi deg inspirasjon til hvordan du vil ha det hjemme.

Det er mye å se på, selvsagt, og i tillegg kan simmene treffe filmfotografer, bakgrunnsskuespillere, produsenter og regissører. Når signalet går, er tiden inne til å spille! Såfremt simmene dine har øvd og forberedt seg på dette øyeblikket, vil de være klare til innsats når regissøren roper et eller annet på simsk som betyr “VÆR SÅ GOD!”

Kjendisfaktor lanseres 16. november 2018 på PC og Mac.

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje