Nyheter,  The Sims 4

The Sims™ 4 – det mest spilte spillet i The Sims-seriens historie

The Sims™ 4 er det mest spilte spillet i franchisens 23 årige historie, med mer enn 70 millioner spillere over hele verden.

Den siste utvidelsespakken leverte den beste lanseringsuken for The Sims 4.

REDWOOD CITY, Calif. – 18. april 2023 – Maxis™, et studio under Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA), deler i dag at The Sims™ 4, den nyeste utgaven av det populære livssimuleringsspillet og det mest spilte spillet i 23-års historien til The Sims-franchisen, nå har nådd mer enn 70 millioner spillere over hele verden. Siden lanseringen i 2014, fortsetter The Sims 4 å være en digital plattform for millioner av spillere å oppdage og dele idéer, opplevelser og versjoner av seg selv uten begrensninger, både i spillet og i det virkelige livet. Etter at grunnpakken ble gratis og tilgjengelig for alle nye spillere i oktober 2022, har mer enn 16 millioner nye spillere lastet ned spillet til dags dato, og gjennomsnittlig ukentlige brukere har økt med 53 prosent.

The Sims 4 har også opplevd en global vekst med 75 prosent av nye unike spillere som er basert utenfor Nord-Amerika, i vekstområder som Brasil, Frankrike, Tyskland, Storbritannia og Polen. Nye spillere har entusiastisk hoppet inn i spillets katalog med mer enn 60 pakker og sett. I tillegg har det vært en betydelig økning i nedlastinger av brukerlaget innhold fra galleriet siden The Sims 4 ble gratis, med mer enn 7 millioner nedlastinger fra galleriet bare i løpet av den siste uken alene.

Produksjonsleder for The Sims 4, Phillip Ring.
Produksjonsleder for The Sims 4, Phillip Ring. Foto: Electronic Arts.

«Det er utrolig å se hvor mye fellesskapet vårt har vokst de siste åtte årene, og spillerne våre fortsetter å inspirere oss med utallige måter de utforsker livet på i The Sims 4,» sa Phillip Ring, (produksjonsleder for The Sims 4). «Vi vet at The Sims 4 fortsetter å være et kreativt utløp for folk, og teamet vårt strever etter å levere nytt og innovativt spillinnhold som gir spillerne våre mulighet til å omfavne kaoset som kommer med selvoppdagelse.»

Teamet hos Maxis er mer dedikert enn noensinne til å utvikle nye og meningsfulle opplevelser for den voksende brukerbasen til The Sims 4, og leverte nylig sin mest vellykkede lanseringsuke for en utvidelsespakke til nå med The Sims™ 4 Simmer i samspill. I løpet av lanseringsuken – 16. til 23. mars 2023 – var det flere salg av «Simmer i samspill», enn noen annen lanseringsuke siden vi begynte å lansere pakker i 2015. Denne nyeste utvidelsespakken introduserte ettertraktede spillfunksjoner som dreier seg om familiens dynamikk, nye livsstadier og milepæler når spillere opplever nye kapitler i simmenes liv.

Etter lanseringen av «Simmer i samspill», og spedbarnsoppdateringen som kom gratis til grunnspillet, har spillerne…

  • Skapt mer enn 8,6 millioner spedbarn i spillet.
  • Laget 1,7 millioner nye husholdninger i San Sequoia.
  • Oppnådd 27,1 millioner milepæler på alle plattformer – inkludert 12,2 millioner spedbarnsmilepæler.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje