Nyheter

SIMSKRYSTALLENS JUKSEKODEOVERSIKT ER OPPDATERT!

Hei alle simmere, og lesere på Simskrystallen.no! Det er en stund siden vi la ut  juksekoder til vår juksekodeoversikt på nettsiden vår. Mange har spurt oss om hvor kodene for de forskjellige pakkene har vært. Vi forstår godt at dere har spurt! De har siden i fjor sommer vært publisert som nyheter på nettsiden vår, og det har ikke fungert helt optimalt, dessverre. 

Hvorfor har ikke juksekodeoversikten blitt oppdatert?
Vi har et enkelt svar på akkurat dette, vi har hatt problemer med å få lagt inn nye koder. Men tidligere denne uken løste vi problemet, og vi satt da i gang for fullt med å legge ut alle juksekoder fra de siste pakkene som har kommet ut i The Sims 4 serien. De aller fleste koder ligger nå ute i vår juksekodeoversikt her. Det er fremdeles noen koder som kan mangle, men vi legger ut fortløpende. 

Vi har også laget en guide som gjør det mulig å bruke alle de gamle juksekodene som sluttet å fungere i oppdateringen rett før The Sims 4 De fire årstider ble lansert! Kodene ble fjernet grunnet simsteamet mente mange av de kunne være farlige for spillerene sine spill. Vi jobber med en løsning for å få alle de gamle kodene våre inn i juksekodeoversikten igjen, men vi må finne en god løsning som gjør at man får beskjed om at man vil trenge en MOD for å kunne bruke de gamle kodene, hvis du vil ta en titt på dette innlegget så finner du det HER!

For utenom det jobber vi iherdig for at juksekodeoversikten skal komme seg igjen, slik at dere finner de kodene dere leter etter. En del av juksekodene står også som sagt i egne artikler her på siden, men at de snart blir og finne sammen med resten av kodene! Vi vet at dere har ventet, og endelig er ventetiden over! Vi i Simskrystallen teamet vil takke dere alle for tålmodigheten dere har vist oss mens vi har jobbet med å løse dette problemet på en så bra måte som vi får til!

Vi håper at dere vil ta godt i mot den nye oversikten vår og at dere får utbytte av alle kodene dere måtte trenge! Vi oppfordrer dere fortsatt til og ta kontakt med oss om det er noen koder dere lurer på – Bare husk og nevn hvilken kode dette gjelder, hva du har evt prøvd/gjort og hva du vil oppnå!

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Andrea
Andrea
Gjest
4. mai 2020 12:15

Hvor er den oppdatert? Den er jo ikke oppdatert på juksekoder?

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje