Nyheter,  Spilleguider og tutorialer

La oss teste!: Mods som aktiverer gamle koder!

Er det enkelte koder du savner og bruke? Eller noen koder du ikke får til og aktivere? Grunnen er enkel, for en god stund tilbake i tid ble flere juksekoder deaktivert fra spillet, det vil si at de tok vekk en del koder slik at de ikke lenger kan brukes slik de gjorde før, men ikke bekymre deg! Flotte moddere jobbet seg raskt igjennom kodesettet til sims igjen slik at de kunne lage diverse mods for og få tilbake juksekodene igjen! 

Hvis du er usikker på hvordan du laster ned mods, ta en titt på guiden min HER!

Moden vi nå skal ta for oss heter «Tmex – All Cheats»! 
TwistedMexi som  har laget denne moden har dette og si om sin egen mod;

Jeg mener at vi bør kunne bruke juksekoder som eksisterer så lenge vi aksepterer risikoen. Denne moden aktiverer alle juksekoder som finnes i spillkoden, inkludert feilsøking og de kodene som Guruene fjernet, som resetsim, sims.remove_all_buffs og sims.add_buff. Den viderekobler også all utdata til juksekonsollen, noe som hjelper når du prøver å finne ut hvorfor en kode ikke fungerte eller hva de tilgjengelige alternativene er.

MER: Vær ansvarlig når du burker juksekoder. Guruene skal ikke være nødt til å støtte filsparere som kan bli ødelagt ved bruk av juksekoder.

Jeg har selv testet ut moden igjen, for og teste den ut før dette innlegget, og den fungerer veldig fint! Nå kan du endelig bruke buff-kodene igjen – Buff-kodene er de som går ut på humørelementene til simmene. F.eks sorg etter at en sim eller kjæledyr dør o.l! Så nå kan du endelig leke mer med simmene, eller slippe å være irritert over at en sim er i et spesielt humør i x antall simtimer, det er også en hel haug med andre koder som er deaktiverte men som du nå får muligheten til og bruke igjen så lenge du har «All Cheats»-moden innstallert! Litt under ser du en liste over hvilke koder det gjelder om du ikke er helt sikker på hvilke koder det var igjen.

TwistedMexi har flere forskjellige mods som han lager, og jeg anbefaler å sjekke ut siden hans på pateron eller hans egen hjemmeside; TwistedMexi.com. Der har du en oversikt over alle mods han lager, når de er oppdaterte og mye annet info om hva han gjør! De fleste modsene hans går ut på koder og «veier rundt» et problem, og jeg selv har brukt modsene hans og er personlig veldig fornøyd selv om modene er enkle! – Ikke alltid de mest kompliserte som er best!

For å finne han og hans andre mods, sjekk ut profilen hans på Patreon som du finner HER!

MERK: Du finner han også på ModTheSims.Info men disse linkene er IKKE oppdaterte. For mods som er oppdaterte i forhold til spillet sjekk han ut på patreon!
MERK 2: Kodene fungerer KUN om du har moden installert i spillet ditt. Når du tar den ut igjen vil også kodene forsvinne igjen.

 

Her er en oversikt over alle de deaktiverte kodene;

 

Hvis du har noen spørsmål rundt dette eller mods generelt, skriv gjerne en kommentar så skal jeg hjelpe så fort jeg kan!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Tilde
Tilde
Gjest
6. mars 2022 16:51

Hei! For litt siden så var jeg inne på Finder og sletta gammelt costom content, og nå går det ikke og laste ned. Jeg har Mac og laster ned fra the sims resourse.🙃

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje