Nyheter

GI DET ET NAVN: RESULTATENE FRA FEMTE RUNDE ER KLARE!

Det er vanskelig å tro at for bare seks måneder siden ble stæsjpakken i regi av nettfellesskapet kunngjort! Siden da har simmere vært opptatt med å velge pakkens tema, dirigere kunststilen, velge gjenstander for simskaperen, samt å velge gjenstander. Nå har vi endelig nådd slutten av stemmeprosessen, og vi har de rykende ferske resultatene. I denne siste runden ba vi deg stemme på et ikon og et navn for denne kunst- og håndverksfokuserte pakken.

Si hei til The Sims™ 4 Kreativt Strikketøy Stæsjpakke* og det nye ikonet

Nå når denne siste runden av stemmegivning er fullført, ønsker vi å ta et øyeblikk for å takke alle for deltakelsen. Rekordmange deltok, og bidro dermed til å hjelpe oss med å skape noe supergøy! Dette viser virkelig at vi alle er samme ulla. Disse avstemningene har virkelig vært et høydepunkt for oss i år, og nå gjenstår det bare å lage hele greia!

Fnå skal vi fokusere på å strikke denne pakken sammen for deg, og å lage den perfekte godbiten for sensommeren. Vi har fortsatt ganske mye arbeid å gjøre, men om bare noen få måneder kommer alt til å bli en realitet, og simmene dine kan strikke kule gjenstander i de nye gyngestolene sine. Mens du venter kan du ta en titt på spillfunksjonene du kan forvente deg. SimGuruConor delte en rask forhåndsvisning (inkludert en ny måte for simmene dine å selge strikkegjenstandene på via Plopsy-nettbutikken!) for et par uker siden.

Hva gleder du deg mest til i The Sims 4 Kreativt Strikketøy Stæsjpakke?

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje