Nyheter

OFFISIELT: The Sims 4 Bærekraftig Liv er den neste utvidelsespakken!

EA.com har lekken navnet og beskrivelsen av den neste utvidelsespakken for The Sims 4, nemlig Bærekraftig Livl! Sjekk hva pakken handler om:

Er du klar for at simmene dine skal påvirke deres verden? Flytt inn i et felleskap av andre samarbeidspartnere i The Sims 4 Bærekraftig Liv utvidelsespakke!* Spill for å endre og gjøre nye verdenen til Evergreen Harbour. Hjelp dine nye naboer med å bestemme seg for et samfunnsromprosjekt, redusere miljøavtrykket ditt og se nabolaget ditt forvandles. Du vil bli overrasket over hva som skjer når simmene dine begynner å lage reglene.

I går kveld ertet sims teamet litt om dagens livestreme (Sendes kl 17 på The Sims sin youtube kanal!) som handler om The Sims 4 Øko Livsstil!

Selv om den fullstendige utgivelsesdatoen for pakken enda ikke er kjent (men som sannsynligvis blir kjent i kveld!), har EA’s Blake Jorgensen bekreftet i gårsdagens inntektsoppfordring for 4. kvartal av FY2020 at The Sims Teamet vil gi ut sin kommende pakke i Juni!

Sjekk ut hele uttalelsen her;

Vi hadde et veldig vellykket FIFA Ultimate Team-bursdagsarrangement; Apex Legends, sesong 5 er i ferd med å lansere; Og vi forventer at neste Sims-utgivelse og «Commanded & Conquer Remastered» begge lanseres i Juni som planlangt. Læring fra denne perioden vil alltid enda måten vi jobber på EA.

I kveld kl 17 er det som sagt en livestreame på YouTube som vil avsløre mer om pakken! Vi fortsetter og oppdatere jevnlig + at det vil komme ut et nytt innlegg med mer info etter livestreamen på YouTube i kveld!


//Dette er livestreamen! Kl 17 går den live!

NOTE: Nå er det bekreftet at pakken vil hete BÆREKRAFTIG LIV på norsk!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje