Nyheter

The Sims 4 Kreativt Strikketøy: Lås opp alle strikkbare objekter og klær!

The Sims 4 Kreativt Strikketøy kommer med en stor mengde nye klær i simskaperen og i byggemodus. Selv om de nye klærene i simskaperen er der, har de begrensinger, de må nemlig låses opp! Hold musepekeren/markøren over låsen på klærne (der du normalt velger farge) vil du få opp hva som kreves for å låse de opp. For byggemodus vises ikke mye og du kan få et inntrykk av at det ikke er så mye med i katalogen.

Hvis du vil hoppe ut med å låse opp strikkbare klær og alle låste klær vil bli låst opp for deg med en gang, kan du bare gå til juksekodefeltet (SHIFT + CTRL + C) og bruke juksekoden CAS.UNLOCKBYTAG SP17. Denne koden vil låse opp alle klør for hele husstanden din. Vær imidlertid oppmerksom på at etter å ha brukt denne koden, vil du ikke kunne vende tilbake og låse de strikkbare klærne tilbake.

I tilfelle de strikkbare klærne ikke låses opp med engang du har brukt koden, må du skifte mellom kleskategoriene for å forsikre deg om at endringene blir brukt. (f.eks gå fra Hverdag til formelt)

Hvis du vil hoppe over prosessen med å strikke hver enkelt bygge-objekt og deres fargeprøver og ganske enkelt plassere objektene fra byggemodus, bruker du bare koden bb.showhiddenobjects-koden og du får tilgang til Debug-kategorien. Du vil finne objektene tilhørende denne pakken hvis du velger og sortere det! Dette gjør det med å gå til høyre side i byggemodus, over oversikten over ting, der kan du sortere etter pakker, farger o.l

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje