Nyheter,  Offisiell blogg,  The Sims 4

THE SIMS 4 KJENDISFAKTOR: EN OMVISNING PÅ STARLIGHT BOULEVARD

Utvidelsespakken The Sims™ 4 Kjendisfaktor  lanseres snart, så da er tiden inne for å kikke litt nærmere på nabolagene i Del Sol Valley! Her har du fem steder å dra innom på Starlight Boulevard:

1. Orkidé på G

På denne stadig mer populære klubben kan simmene vise hva de er gode for med mikrofonen, ved å fortelle vitser, synge eller trene på å spille roller. Dette er en bra måte å bli mer berømt på, og perfekt til å forbedre ferdigheter som synging, skuespill og komedie. Hvis simmen din er ute etter noe litt mer eksklusivt, er det alltids mulig å prøve å komme seg forbi fløyelstauet inn til VIP-området i andre etasje. Det kan være verdt et forsøk å smiske med dørvakten.

2. Plumbobfilmmuseet

Se på kunst, statuer, kostymer og sett fra en svunnen tid. Dette er også et supert sted å arrangere fancy fester eller dra på en rolig date. Vent. Var det der et dinosaurhode?

3. Pectoral Fitness

Dette toppmoderne treningssenteret har et digert basseng, fancy maskiner, garderobe og et yogastudio. Det er et supert sted for simmene å svette litt og kanskje til og med treffe på en kjendis eller to.

4. Studio PBP

Blink! Blink! Var det en ekte A-kjendis? Sannsynligvis. Studio PBP er det hotteste stedet i byen. Simmene dine burde definitivt sjekke det ut. Altså, hvis de kommer inn. Det er fullt mulig å bestikke eller slåss med dørvakten, men det er selvsagt ingen garanti for at disse strategiene vil lykkes. Men etter hvert som simmene dine blir stadig mer berømte, vil det bli mulig å komme seg inn på alle de eksklusive stedene. Frem til tidspunktet de blir jaget av paparazziene, er de imidlertid så godt som ukjente. Når de kommer seg inn, kan de kaste en mynt i fontenen for å kjøpe seg litt flaks, mingle med de mest fancy kjendisene i Del Sol Valley og beundre toalettet i massivt gull.

5. Kjendisfortauet

Del Sol Valley hadde ikke vært komplett uten kjendisfortauet. Her er det mange berømte navn som har fått en egen plakett, og det er et fint sted for å bli inspirert til å bli rikere og mer berømt.

Gleder du deg til å få kjendisfaktor? Sjekk ut The Sims Mobile, der du kan begynne på en karriere som danselærer fra nå og til 11. november 2018. Du kan også sikre deg eksklusive klær en kort stund!

The Sims 4 Kjendisfaktor lanseres 16. november 2018, for PC og Mac!

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje