Nyheter,  Offisiell blogg,  The Sims 4

VI PRESENTERER THE SIMS 4 KJENDISFAKTOR!

Har du noensinne lurt på hvordan det ville vært å være berømt? Vi mener, virkelig berømt? Berømt som en filmstjerne med millioner av fans, boende i et vanvittig herskapshus? Vel, simmene dine får nå sjansen!
Utvidelspakken The Sims™ 4 Kjendisfaktor kommer 16. november 2018 for PC og Mac, og vi kunne ikke gledet oss mer over å dele disse fantastiske nyhetene med dere.
Vi skal gi dere en oversikt over hva dere kan vente dere (samt en overraskelse eller to), så vær på utkikk etter mer!
Hvis du ikke klarer å vente med å få tak i kjendistilværelsen, kan du forhåndsbestille her

Livsstilen for de rike og ennå ikke berømte
Noe av det beste med denne nye utvidelsespakken er den nye verdenen! Si hei til Del Sol Valley, som er hjem til A-kjendiser, nykommere og alle andre kjentfolk. Dette boligområdet er delt i to deler: Mirage Park nede i dalen,
med moderate huspriser, og Pinnacles høyt oppe i bakkene, yndet blant de rike og berømte.
Og simmene kan utforske parken, nattklubben og andre flotte steder. Men hvis du tror at alle og enhver kommer seg inn her, må du tro om igjen. Simmer er kanskje ikke på gjestelisten for enkelte steder.
Men det finnes alltid en måte de kan overbevise dørvakten om å slippe dem inn på. Hvis ikke, må du ikke henge med leppa. Jo mer berømte de blir, desto enklere blir det å komme seg inn på selv de mest eksklusive festene.

Og . . . Skuespill!
Pass opp, Starlight Boulevard, for simmen din er som født for den røde løperen. Den glitrende skuespillerkarrieren er klar, og gjennombruddshistorien din er ikke langt unna. Først må simmen din bli med i den aktive skuespillerkarrieren.
Derifra kan det bli litt av en reise til gøy og berømthet, så lenge simmen klarer å holde tritt med alle kravene. Øv på skuespill, oppdater sosiale medier og bli med i et talentbyrå for å klatre opp til stjernestatusen.
Og jo større bankkontoen din blir, desto flere kule ting kan du låse opp, som å vise frem «pengetelefonen» din. Jeg mener, simmen din har jo fortjent det, eller?

Det beste er at du kan bli med simmen på skuespillerkarrieren. Følg simmene til skuespillerjobber i studioet Plumbobfilm, der de får en makeover i hår- og sminkestolen, omgås med regissøren og gir en prisvinnende prestasjon.
Vil simmen risikere å gi alt og litt til i en scene, eller være på den sikre siden og bare få jobben gjort? Mer om det snart, simmere!

Det er så mye vi vil dele med dere de kommende ukene, men vi kan ikke logge av uten å nevne noen spesielle opptredener i denne pakken. Først ut er Baby Ariel, en talentfull sanger fra virkeligheten og ekspert på sosiale medier!
Finn henne i byen og hør etter når hun synger på offentlige steder. Og har du sett noen Game Changers i avsløringstraileren?

Er du og dine simmer klare for å same nye fans, følgere og til med priser? The sims 4 Kjendisfaktor er tilgjengelig fra 16. november 2018 på PC og Mac!

Kilde: EA.com

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje