Offisiell blogg,  The Sims 4

Simguru i søkelyset: SimGuruJill

Hils på Jill!
Lyst til å vite mer om den fantastiske gjengen som jobber med The Sims 4? Gode nyheter! Vi starter en ny serie der vi setter simguruene i søkelyset! Vi snakker med folk som jobber i The Sims Studio og stiller dem spørsmål om livet, lidenskaper og ikke minst: hva slags iskrem de liker best.

Nå skal vi prate litt med SimGuruJill!
JJ_LessDimples-1

Kan du fortelle litt om deg selv?
Jeg heter Jill Johnson, noen av dere kjenner meg kanskje som SimGuruJill. Jeg blir også kalt “Johnson”, “Tronson”, “Bubby”, “Jilly”, “Jillary” eller til og med “Jillian” (som faktisk er det ekte navnet mitt). Jeg er produsent for The Sims 4, og har vært så heldig å få være med i The Sims-familien i nesten 10 år. Jeg begynte med å jobbe med alle de tre MySims-spillene og The Sims Medieval, før jeg ble med i The Sims 4-teamet for å hjelpe til med å bygge opp den nye simskaperen. I det siste har jeg hatt gleden av å produsere den herlige verdenen Windenburg til utvidelsespakken The Sims 4 Gøy med gjengen!

Hva gjør du på jobben med The Sims 4?
Noe av det kuleste med å være produsent er alle de forskjellige menneskene og fagfeltene jeg er borti i løpet av dagen. Selv om halvparten av tiden går med til samtaler om uløste problemer, programfeil eller statusoppdateringer, er det spesielt moro når jeg blir tilkalt for å se på en ny animasjon, få en sniktitt på en ny konseptskisse eller sjekke ut starten på en ny funksjon på skjermen til en av de andre i teamet for første gang. Det er gøy å se med egne øyne hvor mye kjærlighet som legges i The Sims, og å se spillet utvikle seg fra en idé på et papirark til den ferdige spillopplevelsen.

Hva er det beste med å være simguru?
Uten tvil når jeg får anledning til å treffe spillerne! Dere er et friskt pust i tilværelsen, og jeg elsker energien og tilbakemeldingene vi får fra venner som er like glade i spillet som vi er!

vlcsnap-2015-12-09-06h28m55s252

Hva liker du best med The Sims?
Jeg klarer fremdeles ikke å la være å bli glad i de små menneskene i spillet, dag etter dag. Om jeg spiller for moro skyld eller bare tester spillet som jeg gjør hver dag, må jeg alltid klikke på «Tilfeldig» noen ganger i simskaperen før jeg går, bare for å forsikre meg om at jeg har en ny person som kan få meg til å le og gjøre meg glad. Noen ganger, når jeg finner ut at simmene har løpt rundt og gjort ting uten meg (som når jeg kommer tilbake til plassen min og simmen min har det elendig, har tisset på seg og har en komfyr som brenner fordi jeg lot ham være alene på en tomt uten toalett), begynner jeg å rope til skjermen og si ting som “å, nei, beklager, ikke dø!” mens jeg prøver å redde ham så fort jeg kan. Jeg føler omsorg for de små vennene mine.

Hva slags iskrem liker du best?
Kan jeg velge tre? Det står mellom rosesmak, hvitløksmak og svart pepper-smak. Jeg elsker uventede smaker som får deg til å stusse til å begynne med, men som du venner deg til og begynner å elske etter hvert.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje