Nyheter,  Offisiell blogg

Will Wright kommer med et nytt spill

Will Wright er skaperen av store spilltitler som for eksempel The Sims, SimCity og Spore. Det ble nylig offisielt annonsert at han arbeider med et helt nytt prosjekt kalt «Proxi», som vil bli et mobilspill. 

Så hva går dette spillet egentlig ut på? Den beskrivelsen vi har fått vite er at Proxi er et spill der du kan bygge et miljø rundt deg der du bruker hukommelsen din. Synes du dette høres interessant ut? Mer informasjon kan du se i videoen under: 

Will Wright er en anerkjent spilldesigner som har forandret spillverden. Han er mannen som gjorde at flere jenter startet med videospill. Nå har han annonsert at Gallium Artists (hans spillutviklerfirma, du kan lese mer om deres prosjekter her) arbeider på et helt nytt spill til mobilenheter. Proxi er et simuleringsspill som lar spillere bygge hele verdener fra deres personlige minner. 

Akkurat nå er spillet fremdeles i utvikling, og Gallium Artists ønsker at du skal hjelpe til for å få disse minnene til live! De har inngått et samarbeid med Unity for å finne de beste 3D-artistene for å lage det neste store spillet. Ønsker du å bli med i nomineringen for å være med å lage Proxi? Du finner link til påmeldingen her. Kriteriene for konkurransen finner du også på denne siden under Briefing > Challenge Brief.

Vi oppdaterer med flere nyheter om Proxi når dette er tilgjengelig, for dette er vi i redaksjonen svært spente på! 

Simmer siden 2000. Kjent som Simtastic Cassie på YouTube.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje