Offisiell blogg,  The Sims 4

PÅ JOBBEN ER NÅ TILGJENGELIG PÅ KONSOLL

Simmere – utvidelsespakken The Sims 4™ På jobben* er nå tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One, og for å si det enkelt har simmene dine en jobb å gjøre. Det finnes mange måter å sope inn simoleoner på, men dette er første gang du kan være med simmene dine mens de får jobben gjort. Du har kanskje hørt at karrierene som lege, politi og butikksim er kule. Og det er de! Men visste du at karrièren som forsker ikke bare kan berike livene til simmene dine med geniale oppfinnelser, men også transportere dem til en helt ny verden? Men det er ikke alt. Det er så avgjort noe annerledes med denne pakken. Nærmere bestemt en ny art! Gjør plass til noen uvanlige middagsgjester, for romvesenene har ankommet. La oss rulle opp dette mysteriet.

Romvesener i forkledning
Hvis du oppdager at simmene dine prater med en ukjent venn eller mulig romantisk partner, bør du merke deg eventuelle mistenkelige ting. Når simmer er veldig glade eller lekne, er det nesten som om de gløder. Men romvesener gløder bokstavelig talt. Hvis du oppdager dette hos en sim i nabolaget som du aldri har møtt, er det sannsynlig at simmen er fra et mye merkeligere sted enn Forgotten Hollow. Men ikke vær sjenert! Romvesener er fullt i stand til å være venner, eller til og med romantiske partnere. Så bare kjør på, og ha det gøy sammen med dem.

Bortføring av simmer
Denne pakken inneholder massevis av kule greier i simskaperen, pluss ting til å ha i huset, men én bestemt gjenstand er ikke noen vanlig pyntegjenstand. Det er en parabolantenne som kan brukes til mange ting, fra å påkalle romvesener for å være sammen med simmene dine, til å få hele nabolaget til å bli søvnig eller klar til å danse hele natten. Men pass på hvor mye simmene dine involverer seg med denne antennen – den kan kan føre med seg noe uventet og uidentifisert! En mannlig sim kan få sitt livs reise, enten han vil eller ikke. Når han kommer tilbake, kan det hende han har en kul som vokser. Ja, du leste riktig. Romvesener har evnen til å gjøre menn gravide. Snakk om en moderne familie. 

Fra null til Sixam
Forskerkarrieren er en spennende karriere, og simmen din må jobbe hardt for å komme seg opp til høyeste nivå. Når simmen har nådd toppen innen sitt felt, blir det massevis av oppfinnelser å være stolt av, deriblant ormehullgeneratoren, som kan oppgraderes til en portal. Men hvor fører denne portalen, spør du kanskje. Til Sixam, selvfølgelig! Romvesenenes hjem. Hva tror du at du finner der? Flere romskip? Hyggelige naboer? Statsdokumenter? Dere må vente og se, simmere, men stol på oss når vi sier at dere har mye i vente.

The Sims 4 På jobben er nå tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One!

 

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje