Offisiell blogg,  The Sims 4

THE SIMS 4 ROMANTISK HAGESTÆSJ KOMMER TIL KONSOLL

Skal vi si du er lik en sommerdag? OK, hva med en romantisk hage?

Det ligger romantikk i luften, og simmene dine kan oppleve den selv med The Sims™ 4 Romantisk hagestæsj*, som kommer snart på konsoll! Stæsjpakken kommer 6. februar og inneholder nye gjenstander, klær og annet du kan bruke til å gjenskape en victoriansk-inspirert hage som får hjertene til simmene dine til å slå raskere.

Legg til rette for kjærligheten
The Sims 4 Romantisk hagestæsj har en blanding av vakre blomster, marmordetaljer og fabelaktige statuer som gjør det mulig å bygge parker i unike stiler eller friske opp hager som trenger litt ekstra oppmerksomhet. Lag frodige landskap for romantiske øyeblikk som dater, frierier og bryllup, eller for å nyte en nydelig ettermiddag utendørs. Vil du lage en veltrimmet plen med rosebusker og pludrende fontener? Kanskje en vill botanisk hage med antikke søyler? Vil du sette stemningen? Slå på den nye barokke radiostasjonen, som garantert blir . . . øh . . . klassisk! Og for å fullføre den romantiske historien får kreativ mote og frisyrer simmene dine til å føle seg vel hele dagen.

Plask plask plask!
Simmene dine kan hviske søte ord ved siden av Gluteus Maximus-fontenen og la følelsene fosse frem. De kan til og med brette opp ermene (og buksene) og ta en vennskapelig plaskekrig. Hvis simmen din føler seg spesielt sprudlende, kan hun eller han helle såpe i fontenen og se hva slags kaos som oppstår!

Ønsk deg noe
Et lite ønske kan vel ikke skade? Men vær forsiktig med hva du ønsker deg! Denne stæsjpakken inneholder også en ønskebrønn som simmene dine kan fortelle ønskene sine til. Én simoleon er alt du trenger for å ønske deg noe, enten det er lykke, rikdom, et barn, ungdom, kjærlighet med mer. Men vær forsiktig – ønskebrønnen er kjent for å være temperamentsfull, og man bør tenke nøye gjennom ikke bare hva man ønsker seg, men når man skal ønske seg det. Forskjellige resultater holder simmene dine på tå hev – livene deres kan bli forandret for alltid!

Vi hjerter denne stæsjpakken, og vi håper du også gjør det. Ta en spasertur gjennom The Sims 4 Romantisk hagestæsj, som kommer til Xbox One og PlayStation 4 den 6. februar 2018.

*KREVER THE SIMS 4-SPILLET PÅ DEN AKTUELLE PLATTFORMEN (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGER FOR Å SPILLE.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje