Nyheter,  The Sims 4

Hipp, hipp HURRA for The Sims!

Året 2000 var et merkeår for mange. Ikke bare var det millenium, men det var også dette året The Sims så sitt lys for aller første gang. Hvem hadde trodd at vi skulle sitte her 18 år senere, og at spillet fremdeles var så populært? Iallefall ikke undertegnede som var en tiåring på dette tidspunktet, og sniklånte spillet søsknene hennes hadde fått fra vår mor fra KappAhl. Tenk at et spill ble utgitt på en klesbutikk?! 

Ikke bare er dette en prestasjon for skaperne av spillet, men også for oss i fellesskapet. Det er vi som gjør at spillet fremdeles lages. Det er en felles lidenskapelig interesse som gjør at skaperne har valgt å fortsette å jobbe på spillet. I løpet av tiden har vi begynt å skape videoer, morsomme og bisarre modifikasjoner, fantastiske bygg og simmer samt helt utrolige historier. 

Vi har gjennom spillet stilt oss spørsmål om livet som for eksempel hvordan man kan drepe simmer på en mest effektiv måte, hvordan man kan møte aliens, og hvor mange barn er for mange barn? Vi har lekt oss med ambrosia, kuplanten og hvor fort tørketromler begynner å brenne (sånn for informasjonens skyld – tørketromler i The Sims 4 er det FARLIGSTE objektet huset ditt kan ha. Tror du meg ikke? Prøv selv). 

Sammen har vi skapt mange morsomme, triste, skrudde og hyggelige historier over de siste 18 årene. Visste du forresten at i The Sims 2 Forretningsliv kunne du selge babyer på grunn av en feil i spillet? Før du tar helt av – feilen ble fikset før den nådde butikkhyllene! Spillkonseptet er så herlig med så mange øyeblikker at vi har alle både gode og vonde minner i løpet av tiden. Glemmer aldri hvor sint jeg ble når jeg akkurat hadde startet et nytt spill når det kom meteorittnedslag som drepte min nylig skapte sim. Simmen rakk jeg å flytte inn på tomta før det starta. Rakk ikke komme meg inn i huset en gang. 

I løpet av tiden har spillet utviklet seg til å også til å komme på konsoll. Og selv om spillkonseptet er 18 år, kommer ikke skaperne til å sitte stille. The Sims 4 kom nylig ut på PlayStation 4 som er skummelt lik den vi kjenner til PC og Mac. Du kan nå sitte godt plantet i sofaen med konsollen i henda med flere spill til konsoll enn noen gang tidligere. 6. februar kommer det nok en ny spillpakke til Xbox One og PlayStation 4. Og i løpet av veldig kort tid får vi også The Sims Mobile.  Det er med andre ord bare å glede seg til den kommende tiden! 

Og hva er vel ikke bedre med å feire bursdagen til The Sims med salg? Tenk så generøst da. Bursdagsbarnet gir vekk gaver! 
Til og med 8. februar kl 19 får du opptil 50% avslag på The Sims 4-spill på Origin. Trykk her for å komme til salget. 

Tusen takk til The Sims-teamet for alt dere har gjort for oss. Og takk til deg som simmer for at du gjør spillet så spesielt. Jeg er spent på fortsettelsen. Jeg tror dette kan bli et magisk år 😉

Simmer siden 2000. Kjent som Simtastic Cassie på YouTube.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje