Nyheter

The Sims Mobil vil bli utgitt i løpet av de neste 2 månedene

Det har gått mange måneder siden The Sims Mobile ble først lansert i Beta-versjon i mai 2017, og simmere har siden vært ivrige etter å få vite når spillet kommer til å slippes over hele verden. Hvis du er en av disse personene, så har vi gode nyheter – EAs administrerende direktør Andrew Wilson har bekreftet i dagens Q3 2018 Earnings Call at The Sims Mobile vil komme ut over hele verden i kvartalet.

Tilfelle du ikke vet det, så slutter EAs fjerde regnskapsårskvartal 31. mars. Noe som betyr at vi maksimalt er to måneder unna The Sims Mobile’s  utgivelse verden over!
Med dette i bakhodet, les dette utdraget hentet direkte (og oversatt) fra EAs FISCAL-rapport:

Også i fjerde kvartal vil The Sims Mobile starte verden over på iOS og Android. Dette spillet er et stort sprang fremover for franchisen, og kombinerer den unike Sims-magien med nye dimensjoner av sosialt spill. Sims-spillere er noen av våre mest varierte og engasjerte fans, og med spill som The Sims 4 og The SimsFreePlay, har vi vist hvordan vi bygger og leverer for disse samfunnene i mange år.

Dette betyr vi har noen spennende måneder foran oss.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje